Başkan Kale, çalışmaları yerindi inceledi

Başkan Kale, çalışmaları yerindi inceledi

Konya’nın Cihanbeyli İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kale, ilçe genelinde yapılan çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor.

İlçede yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, verdikleri sözleri hayata geçirmelerinden dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını ifade etti. Gölyazı Mahallesi’nde devam eden çalışmaları inceleyen Başkan Kale, hayata geçirdikleri projelerle ilçenin adeta bir şantiyeye döndüğünü vurgulayarak, “Yaptığımız projeler ile vatandaşlarımızın rahat edebilmesi için her türlü imkan sunulacak. Bu yapılar farklı aktiviteler ile ilçemizin sosyal hayatına yeni bir hava katacak. Seçim öncesi vermiş olduğumuz sözleri bir bir yerine getirmeye çalışıyoruz. Tabi insanlara verdiğimiz sözleri yerine getirdiğimiz zaman, vatandaşın yüzünde mutlu bir görüntü hali yer alıyor. Biz de onun mutluluğunu yaşayarak ilçeye hizmet çıtasını çıkarabileceğimiz en yüksek noktaya çıkarmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

“ÇALIŞMALAR SAĞLIKLI YÜRÜYOR”

Mahallelerde çalışmaların tüm hızıyla devam ettirdiklerini söyleyen Başkan Kale, “Belediyeciliğin amacı insanlara en iyi en kaliteli hizmeti sağlamak. Bu amaçla da Cihanbeyli’nin karış karış her yerinde tüm çalışmalarımız devam ediyor. Gölyazı Mahallemizde de yapımı devam eden parke çalışmaları gayet sağlıklı bir şekilde yürütülüyor” ifadelerini kullandı.