Başkan Hançerli'den Memleket'e 'hayırlı olsun' ziyareti

Başkan Hançerli'den Memleket'e 'hayırlı olsun' ziyareti

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli Memleket Gazetesi’ni ziyaret etti. İmtiyaz Sahibi Adem Alemdar ile görüşen Hançerli, gazetenin yeni binasının hayırlı olmasını diledi.

Yerel basının etkisinin büyük olduğunu dile getiren Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli yaşanan son olaylar yerel basının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Memleket gazetesi bu anlamda Konya'da büyük bir sorumluluğu üstleniyor. Yeni yerinde de başarılı çalışmalar ortaya koyacaktır' ifadesini kullanarak Memleket ekibini tebrik etti.

baskan-hancerli--(3).jpg

VATANDAŞA DOKUNUYORUZ

Belediye olarak en iyi hizmetleri sunmaya çalıştıklarını da söyleyen Başkan Hançerli, "Göreve geldiğimizden bu yana önemli projeler gerçekleştirdik vatandaş da bunu hep takdir etti. Konya, Türkiye'de önemli bir şehir. Karatay'da Tarihi dokuyu bozmadan proje ve çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyor, Sayın Cumhurbaşkanımızın belediyecilik anlamında talimatlarını yerine getirerek vatandaşa dokunuyoruz" dedi.

MİLLETİMİZ ZEYTİN DALI OPERASYONU'NA BÜYÜK DESTEK VERİYOR

Afrin’de sürdürülen Zeytin Dalı Harekatına da değinen Hançerli, "Devletimiz Zeytin Dalı operasyonu ile çok büyük başarılara imza atıyor. Allah ordumuzu muzaffer eylesin. Görüyoruz ki, milletimiz de bu operasyona çok büyük destek veriyor. Bizler de belediye olarak üzerimize düşeni yapıyoruz." şeklinde konuştu.

Ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu söyleyen Adem Alemdar, Başkan Hançerli’ye teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Öte yandan ziyarette Haber Müdürümüz M. Ali Elmacı da yer aldı.Ayşe Avcı – Memleket