Başkan Hançerli Muhtarlarla İstişare Toplantısı Gerçekleştirdi

Başkan Hançerli Muhtarlarla İstişare Toplantısı Gerçekleştirdi

Karatay Muhtarlarının dilek, istek ve görüşlerinin alınması ve hizmetin en doğru noktaya en hızlı şekilde ulaştırılması için muhtarlarla bir araya gelen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, muhtarları belediye hizmet binasında kabul etti.

Toplantıya Konya Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı Suat Uzun ve derneğe kayıtlı muhtarlar, Konya Karatay ve Tüm İlçeleri Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Küçük ve derneğe kayıtlı muhtarlar katıldı.
Başkan Hançerli, muhtarlarla düzenli olarak bir araya gelerek istişarelerde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Hançerli muhtarların mahallelerindeki eksiklikleri, yapılması gereken çalışmaları en iyi bilen kişiler olduğunu dile getirerek; muhtarlarla koordinasyon içerisinde gerçekleştirilen çalışmaların büyük bir öneme sahip olduğunu vurguladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın her fırsatta muhtarları ağırlayarak, sohbet ettiğini hatırlatan Başkan Mehmet Hançerli, "Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi, 'Büyük devlet olma vizyonu, en başta yerelde başlar. En küçük idari birimlerimizin, mahallelerimizin ufkuyla, istikametiyle ülkenin ufku ve istikameti aynı yönde olmazsa biz sağlıklı bir büyüme gerçekleştiremeyiz. İşte biz de bu doğrultuda zaman zaman muhtarlarımızla yaptığımız istişareler neticesinde hizmet rotamızı şekillendiriyoruz.” dedi. Başkan Mehmet Hançerli, Karatay’ın her geçen gün daha da modernleşerek büyüdüğünü ve geçmişinden aldığı güçle parlak bir geleceğe doğru yol aldığını vurguladı. Toplantıda muhtarların mahalleleri ile ilgili isteklerini dinleyen Başkan Hançerli, mahallelerin ihtiyaçlarını en iyi Muhtarların bildiğini belirterek; gerçekleştirilen çalışmaların Muhtarlarla koordineli olarak yapıldığını söyledi. Başkan Hançerli, muhtarların yerel yönetimdeki önemine dikkat çekerek; mahalleleri için gösterdikleri yoğun gayretlerden dolayı tüm Muhtarlara teşekkür etti. 

baskan-hancerli-muhtarlarla-istisare-toplantisi-gerceklestirdi-(2).jpg

baskan-hancerli-muhtarlarla-istisare-toplantisi-gerceklestirdi-(3).jpg