Başkan Günel’e, kardeş şehir Sinaia’da sıcak karşılama

Başkan Günel’e, kardeş şehir Sinaia’da sıcak karşılama

Kuşadası'nın kardeş şehri olan Sinaia'da düzenlenecek "Sinaia Forever Festivali'ne" katılmak için Romanya'da bulunan Başkan Ömer Günel, Sinaia Belediye...

Kuşadası'nın kardeş şehri olan Sinaia'da düzenlenecek "Sinaia Forever Festivali'ne" katılmak için Romanya'da bulunan Başkan Ömer Günel, Sinaia Belediye Başkanı Vlad Gheorghe Oprea ile bir araya geldi. Başkan Ömer Günel, festivalin Kuşadası ile Sinaia arasındaki kardeş şehir ilişkilerini daha da güçlendirmek için yeni fırsatlar sunacağını söyledi.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadası'nın kardeş şehri olan Sinaia'da 29 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek Sinaia Forever Festivali'ne katılmak için Sinaia Belediye Başkanı Vlad Gheorghe Oprea'nın davetlisi olarak Romanya'ya gitti. Başkan Ömer Günel'in Sinaia ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcısı Seyfi Seyhan Suvari, Belediye Meclis Üyeleri Ali Genç, Tibet Özer, Arzu Candır, Ahmet Sözer ve Mustafa Filiz de yer aldı. Sinaia'da Belediye Başkanı Vlad Gheorghe Oprea ile bir araya gelen Başkan Günel, kardeş şehir ilişkilerinin daha da güçlendirilmesi için fikir alış verişinde bulundu.

Sinaia Belediye Başkanı Vlad Gheorghe Oprea'ya sıcak karşılaması için teşekkür eden Başkan Günel, "Kentlerimizde düzenlenen kültür-sanat etkinlikleriyle kardeş şehirlerimizin kültürünü daha iyi tanıyor ve Kuşadası'nı tanıtma fırsatı elde ediyoruz. En eski kardeş şehirlerimizden Sinaia ile dostluğumuz hep baki kalacak" dedi.

Başkan Günel’e, kardeş şehir Sinaia’da sıcak karşılama

Başkan Günel’e, kardeş şehir Sinaia’da sıcak karşılama

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.