Başkan Erdoğan Konya'ya geliyor

Başkan Erdoğan Konya'ya geliyor

31 Mart yerel seçimleri sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşekkür turları bu ay içerisinde başlıyor. Yüzde 70 oy ile AK Parti'ye destek veren Konya ziyaretini ise 24 Ağustos'ta yapması bekleniyor.

İl ziyaretleri kapsamında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunacak olan Erdoğan halk buluşmalarında 17 yılda yapılanları anlatacak. Başkan Erdoğan teşekkür ziyaretlerine partinin en yüksek oy aldığı illerden başlayacak. AK Parti'nin kuruluş yıldönümünün Kurban Bayramı'na denk gelmesi münasebetiyle kuruluş etkinlikleri 23 Ağustos'a alınan AK Parti'de Başkan Erdoğan 24 Ağustos'ta Konyalılar ile buluşması bekleniyor.

MİLLETLE BULUŞACAK

AK Parti 31 Mart yerel seçimlerinde 12 ilde yüzde 50'nin üzerinde oy aldı. AK Parti'nin en fazla oy aldığı il ise yüzde 72 ile Rize olurken büyükşehirlerde ise Konya yüzde 70.56 ile ilk sırada yer aldı. Sadece seçim zamanları değil diğer süreçlerde de millet ile buluşmaya özen gösteren Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından bu kez teşekkür etmek için milletle yeniden buluşmaya hazırlanıyor. Başkan Erdoğan büyükşehirlerde ilk ziyaretini ise 24 Ağustos'ta Konya'ya yapması bekleniyor..

Ayşe Avcı-Memleket