Başkan Çolak ve meclis üyelerinden Kaymakam Girgin'e ziyaret

Başkan Çolak ve meclis üyelerinden Kaymakam Girgin'e ziyaret

KIRŞEHİR (AA) - Kaman'da Belediye Başkanı Necati Çolak ve belediye meclis üyeleri, Kaman Kaymakamı Murat Girgin'i ziyaret etti.31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin...

KIRŞEHİR (AA) - Kaman'da Belediye Başkanı Necati Çolak ve belediye meclis üyeleri, Kaman Kaymakamı Murat Girgin'i ziyaret etti.

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin ardından Kaman Belediye Başkanı seçilen Necati Çolak ve meclis üyeleriyle Kaman Kaymakamlığı konferans salonunda bir araya gelen Girgin, başarılar diledi.

Ziyarette konuşan Girgin, ilçede huzurla, sorunsuz bir şekilde seçimlerin gerçekleştiğini anımsatarak, "Seçimlerde halkımızın iradesi sandıklara yansıdı. Kamanlı hemşehrilerimiz verdikleri oylarla önümüzdeki beş yıllık dönemde görev yapacak belediye başkanı, belediye ve il genel meclis üyeleri ile muhtarları belirledi. Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak'a yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum. Kaman'ın gelişmesi ve kalkınması için belediyemizle birlik, beraberlik ve istişare içinde çalışmalar yapacağız." diye konuştu.

Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak ise meclis üyeleriyle ilçedeki sorunları ortak çalışmalar yaparak çözeceklerini, ilçede bulunan tüm kurum ve kuruluşlar ile uyum içerisinde bir çalışma dönemi geçireceklerini aktardı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :