Başkan Çetin'in "Nezaket Okulu"nu ziyareti

Başkan Çetin'in "Nezaket Okulu"nu ziyareti

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Nezaket Okulundaki 4-6 yaş arası öğrencileri ziyaret etti.Pursaklar Belediyesinden yapılan açıklamada,...

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Nezaket Okulundaki 4-6 yaş arası öğrencileri ziyaret etti.

Pursaklar Belediyesinden yapılan açıklamada, Başkan Çetin'in, Nezaket Okulu'nu ziyaretinde küçük öğrencilerin kullanması için okula çok sayıda oyuncak hediye ettiği bildirildi.

Geleceğin hanımefendilerinin, beyefendilerinin yetişirildiği aktarılan açıklamada, Çetin'in, "Bizler geleceğin hanımefendilerini ve beyefendilerini yetiştiriyoruz. Önemli bir eğitim hizmeti sunuyoruz. Pursaklar'da herkesi tebessüm ettirmeye devam ediyoruz. Hemşehrilerimizin, çocuklarımızın, gençlerimizin, hanım kardeşlerimizin yüzünün gülmesi bizim için önemlidir. Bizler efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik. Bu anlayışla gece gündüz çalışıyoruz. Yavrularımız hediye ettiğimiz oyuncakları güle güle kullansınlar. Hepsinin gözlerinden öpüyorum, başarılar diliyorum." ifadelerine yer verildi.

Nezaket okullarında çocuklara adab-ı muhaşet ve el becerileri konularında eğitim veriliyor.

Öte yandan Saray Mahallesi'nde inşaatına başlanan 3 katlı yeni binanın da, nezaket okulu olarak 2018'de eğitim öğretime yetiştirilmesi planlanıyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :