Başkan Bakıcı geleceğin mimarlarını ağırladı

Başkan Bakıcı geleceğin mimarlarını ağırladı

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Konya Selçuk Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencileri ve öğretim üyeleri ile bir araya geldi.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Konya Selçuk Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğretim üyeleri Hüseyin Başer, Sami Kalfaoğlu, Haluk Hüsnü Korkmaz ve öğrencileri ile yemekte bir araya geldi. Program öncesinde Bozüyük’ün en önemli tarihi ve turistik mekanlarından biri olan Metristepe Zafer Anıtı ve Kasımpaşa Cami’ni ziyaret eden misafir gurubu, Bozüyük Belediyesi eğitmenleri tarafından bilgilendirildi. Daha sonra ilçe merkezini gezen grup, hal meydanında yapımına başlanan yeni Hal Camii inşaatında ve Cumhuriyet Meydanı’nda incelemelerde bulundu. Ardından gezi ve incelemelerin ardından bir restoranda Başkan Bakıcı ile bir araya gelen öğrenciler, Bozüyük’te gerçekleştirilen ve yeni yapılacak projeler hakkında bilgi aldı. İlçeye kazandırılması planlanan projelerin mimari çalışmaları ve farklı fikir projeleri üzerinde öğrencilerle fikir alışverişinde bulunan Başkan Bakıcı, misafirlerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.

baskan-bakici-gelecegin-mimarlarini-agirladi--(1).jpg

Öğretim üyeleri ve öğrenciler de Başkan Bakıcı’ya misafirperverliği nedeniyle teşekkür ederek, gezilerine Söğüt ve Bilecik'te ile devam etti. Haber Merkezi

baskan-bakici-gelecegin-mimarlarini-agirladi--(2).jpg