Başkan Bahçeci, Evcil Hayvan Parkı inşaatını inceledi

Başkan Bahçeci, Evcil Hayvan Parkı inşaatını inceledi

Belediye Başkanı Bahçeci, Güzler Piknik Alanı ve Evcil Hayvan Parkı Projesi inşaat alanında incelemelerde bulundu

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, yapımı devam eden Güzler Piknik Alanı ve Evcil Hayvan Parkı inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre Bahçeci, Kırşehir'e konforlu ve seyir teraslı bir piknik alanının kazandırılacağını ifade ederek, önemli bir dinlenme, piknik alanı ile kentin büyük bir eksikliğinin giderileceğini belirtti.

Çalışmaların hızla ilerlediğini dile getiren Bahçeci, hazırladıkları Güzler Piknik Alanı ve Evcil Hayvan Parkı Projesi'ni hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayarak, kentte ilk kez içerisinde onlarca kuşu barındıran bir kuş bahçesinin yapılacağını aktardı.

Bahçeci, "Güzler alanının doğal yapısına müdahale edilmeden tasarladığımız projeyle konforlu bir piknik alanı, seyir terasları, basketbol sahası, oyun grupları, kafeterya, köprüler, idari binalar, büfeler, satış birimleri ve çocuklarımıza hayvan sevgisini aşılamak için planladığımız evcil hayvan parkı, seyir kuleleri, eğitim alanları yer alıyor. İster kalabalık gruplar halinde, ister aileler halinde, piknik yapabilecek. Kırşehir böyle önemli bir yatırıma ise kısa zamanda kavuşacaktır." ifadelerini kullandı.

Başkan Bahçeci, Evcil Hayvan Parkı inşaatını inceledi

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :