Başkan Aydın'dan şehit ailesine ziyaret

Başkan Aydın'dan şehit ailesine ziyaret

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ın, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminde şehit olan Muhammed Kerim Yıldız'ın...

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ın, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminde şehit olan Muhammed Kerim Yıldız'ın (29) ailesini ziyaret etti.

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, bazı programlara katılmak üzere İstanbul'da bulunan Belediye Başkanı Aydın ve eşi Yurdagül Aydın, 15 Temmuz gecesinde Boğaziçi Köprüsü’nde cuntacı teröristler tarafından şehit edilen Yıldız’ın İstanbul'daki evini ziyaret ederek, şehidin ailesine başsağlığı dileğinde bulundu.

Ailenin acısını paylaştığını belirten Aydın, "Öyle bir evlat yetiştirmişsiniz ki, bu sizler için bir gurur vesilesi. Bir gün elbet herkes ölecek. Ancak şerefli ve onurlu bir şekilde, arkanızda bir iz bırakarak ahirete göçmek çok farklı. Mekanı cennet olsun." ifadelerini kullandı.

Oğlunun hiç bir kötü alışkanlığı olmadığını ifade eden şehidin annesi Asiye Yıldız ise, şehidin en son sosyal paylaşım hesabından "Memleketin evlatları vatanına sahip çıkıyor" yazısını paylaştığını belirterek, oğlunun 15 Temmuz gecesi nasıl şehitlik mertebesine eriştiğini anlattı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :