Başkan Aydın projelerini anlattı

Başkan Aydın projelerini anlattı

Sivas Belediye Başkanı Aydın, yapılması düşünülen projeler hakkında bilgi verdi

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, yapılması düşünülen projelerle alakalı, Şehir Kültürü Yayma ve Yaşatma Derneğinin düzenlediği toplantıya katıldı.

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, dernek binasında düzenlenen toplantıda konuşan Belediye Başkanı Aydın, kente kazandırılacak olan projelerde, Sivas'ın tarihi yapılarının ön plana çıkarılarak, kültürel dokunun korunması ve yaşatılmasını amaçladıklarını bildirdi.

Başkan Aydın, "Bu kapsamda kısa sürede yapımına başlanacak olan Kepenek Meydanı başta olmak üzere, 4 Eylül Meydanı, Kışla Meydanı ve Şemsi Sivasi Meydanı gibi projelerde tarihi doku ortaya çıkacak. Meydanların altlarına inşa edilecek kapalı otoparklar sayesinde de trafik sorununun ortadan kalkacak." ifadelerini kullandı.

Başkan Aydın'ı aralarında görmekten duydukları memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanı Türkmenoğlu, "Dernek olarak Sivas'ın şehir kültürünü yaşatmak adına çalışmalar yürütüklerini." kaydetti.

Toplantıya, Belediye Başkan yardımcıları Hasan Karaman, Abdurrahim Ceyhan, bazı birim müdürleri, Dernek Başkanı Ahat Türkmenoğlu ve dernek yöneticileri katıldı.


Başkan Aydın projelerini anlattı

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :