Başkan Arı, sanatçı Oğuzhan Koç ile gençleri buluşturdu

Başkan Arı, sanatçı Oğuzhan Koç ile gençleri buluşturdu

NEVŞEHİR (AA) - Sanatçı Oğuzhan Koç, Nevşehir'de konser verdi.Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen...

NEVŞEHİR (AA) - Sanatçı Oğuzhan Koç, Nevşehir'de konser verdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen "Gençlik Şölenleri Gençlik Buluşmaları" etkinlikleri çerçevesinde Nevşehir Belediyesi tarafından organize edilen konserde, ünlü pop sanatçısı Oğuzhan Koç gençlerle buluştu.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen, 2 bini aşkın gencin katıldığı konserde, ünlü sanatçı birbirinden güzel şarkılarla gençlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Konserde Belediye Başkanı Rasim Arı'ya teşekkür eden Koç, yeni görevinde başarılar diledi.

Gençlere seslenen Koç, "Gençleri bu kadar seven bir belediye başkanınız olduğu için çok şanslısınız." dedi.

Başkan Arı da seçimlerden önce Nevşehir'de "İki gözümün nuru" dediği gençlere ve kadınlara pozitif ayrımcılık yapacağını söylediğini hatırlatarak, gençlere ilk sürprizinin Oğuzhan Koç konseri olduğunu ve müjdelerinin devam edeceğini belirtti.

Gençlere sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerde zengin alternatifler sunan bir belediye hedeflediklerini ve bununla ilgili birçok projeye imza atacaklarını aktaran Arı, "Gençler benim iki gözümün nurundan biri. Bundan böyle bu şehirde gençlere ve kadınlara pozitif ayrımcılık yapılacak. Onlar isteyecek, biz yapacağız. Bu şehri gençlerle ayağa kaldırıp, gençlerle yöneteceğiz." diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :