Başkan Arat'tan Basın Bayramı mesajı

Başkan Arat'tan Basın Bayramı mesajı

AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya İl Başkanı Musa Arat bir mesaj yayımladı.

İl Başkanı Musa Arat mesajında, 24 Temmuz Basın Bayramı'nı kutladı.

AK Parti Konya İl Başkanı Arat, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, basının kamu adına gerçekleri araştırma, doğru ve gerçek haberlerle kamuoyunu aydınlatma mesleği olduğunu belirtti.

Basının demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu dile getiren Başkan Arat, şunları ifade etti: "Haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basın, demokrasinin yaşamasını ve gelişmesini sağlayan kurumların başında gelmektedir. Görevini fedakârlıkla yürüten değerli basın mensuplarımız her türlü övgü ve takdiri hak etmektedirler. 15 Temmuz'da görüldüğü üzere yerel ve ulusal basın kuruluşlarımız ülkemizin birlik ve beraberliğine, devletimizin bekasına, milli iradeye ve demokrasimize kasteden darbe girişimine karşı dik duruş sergileyerek, milletten ve demokrasiden yana kesin bir tutum almışlar, halkımızın anında ve doğru bir şekilde bilgilendirilmesini sağlamışlardır" dedi.Haber Merkezi