Konya'da seçim öncesi son açıklama

Konya'da seçim öncesi son açıklama

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve diğer parti yetkilileri, 31 Mart seçimleri öncesi bir araya gelerek ortak bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Konya'da seçim öncesi heyecan dorukta! AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve diğer parti yetkilileri, Cuma namazı sonrası Kapu Camii önünde toplandılar ve önemli açıklamalarda bulundular.

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, saha çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirterek, Pazar günü gerçekleşecek seçimlerin şehir için önemli olduğunu vurguladı. Angı, Cumhurbaşkanı liderliğindeki AK Parti hareketinin, Konya'da markalaşmış hizmetleri devam ettireceğine inandıklarını ifade etti.

Başkan Altay'dan seçim öncesi son açıklama

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, 5 yıllık hizmet dönemini değerlendirerek, vatandaşların kendilerine duyduğu güveni bir başlangıç olarak kabul ettiklerini ve uzun yıllar boyunca şehre hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, geçen dönem boyunca tatil yapmadan hizmet ürettiklerini söyleyerek, yeni dönemde de aynı hızla çalışacaklarını ifade etti ve Karataylıların vefalı olduğunu vurguladı.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Konya'da birlik ve beraberlik içinde hizmet ettiklerini belirterek, 31 Mart'ta Cumhur İttifakı adaylarının rekor bir destekle seçileceğine inandıklarını dile getirdi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 6 yıllık hizmet döneminde şehre adanmış bir gayretle çalıştıklarını ifade ederek, Konyalılara gösterdikleri destekten dolayı teşekkür etti ve seçimlerin şehir ve ülke için hayırlı olmasını temenni etti.

Başkan Altay'dan seçim öncesi son açıklama

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan ise, hizmetin kendilerinde olduğunu belirterek, Konya'nın daha da ileriye gitmesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış da programda yer alarak, seçim öncesi sürecin önemini vurguladı.

Konya'da yapılan bu toplu basın açıklaması, seçim atmosferini bir kez daha canlandırırken, AK Parti'nin birlik ve beraberlik içinde seçimlere hazır olduğunu gösterdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.