Başkan Altay’dan Ramazan Mesajı

Başkan Altay’dan Ramazan Mesajı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, mübarek Ramazan ayının gelmesi dolayısıyla mesaj yayımladı. Birlik, beraberlik ve dayanışmanın önemine vurgu yapan Altay, Ramazan'ın manevi atmosferinde ihtiyaç sahiplerine yardım çağrısında bulundu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, mübarek Ramazan ayının gelişi vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Altay, Ramazan'ın manevi değerlerini ön plana çıkararak, birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu yaptı.

Başkan Altay mesajında, Ramazan ayının rahmet, mağfiret ve kurtuluşunun müjdesini vererek, bu kutsal ayın gönülleri ısıttığını, birlik ve beraberliği güçlendirdiğini ifade etti. Orucun, sabrın ve şükrün, iftar sofralarının bereketin ve paylaşmanın simgesi olduğunu belirtti.

Aynı zamanda, dayanışma ve yardımlaşma ruhunu daha da güçlendirmek için iftar sofralarının ihtiyaç sahipleriyle paylaşılması gerektiğini vurgulayan Başkan Altay, Ramazan'ın bir fırsat olduğunu dile getirdi. Küskünlüklerin sona erdirilmesi, dargınlıkların unutulması ve gönüllerin inşa edilmesi çağrısında bulundu.

Başkan Altay, Ramazan'ın manevi atmosferinde dua edilmesi gereken coğrafyalara da değindi. Özellikle Filistin ve Doğu Türkistan gibi zulüm ve acının hüküm sürdüğü bölgeler için dua edilmesini istedi.

Son olarak, Başkan Altay, Ramazan Bayramı'nın sağlıkla ve huzurla kutlanması dileğinde bulunarak, hemşehrilerinin, milletin ve tüm İslam aleminin Ramazan-ı Şerif'ini tebrik etti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın mesajıyla, Ramazan'ın manevi atmosferi ve birlik beraberlik duyguları bir kez daha hatırlanmış oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum