Başkan Altay'dan Konyaspor'a forma desteği

Başkan Altay'dan Konyaspor'a forma desteği

Konyaspor'un başlattığı forma kampanyasına Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da destek verdi.

Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk'un başlattığı forma kampanyası büyüyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Konya'nın merkez ilçe belediye başkanlarının da destek verdiği forma kampanyasına Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da destek verdi.

Başkan Altay kampanyaya 10 bin forma ile katıldığını bildirdi.

Altay soyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

"Konyaspor taraftarımızın başlattığı kampanyaya 10.000 forma ile destek oluyorum. Ziyaretlerimde çocuklarımıza forma hediye etme geleneğimi sürdüreceğim. Taraftarımız, şehrimiz ve takımımız #sizeinanıyoruz"

Öte yandan Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk, Başkanvekili Celalettin Yılmaz, Başkan Yardımcısı Mustafa Aydınalp, Asbaşkan Bünyamin Sarıtaş, Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Kunduracı, Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükçü, Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Çevik, Konya Valisi Sayın Cüneyit Orhan Toprak'ın himayesinde Konyaspor gündemli toplandı. Toplantıda takımın mevcut durumu ve son gelişmeler ele alındı. Samimi bir havada geçen görüşmelerin sonunda Ticaret Odası, Sanayi Odası ve Ticaret Borsası için özel olarak üretilecek 100 TL değerinde 15 bin forma ile Konyaspor' katkı sağlaması karara bağlandı. Konyaspor Kulübü, her konuda bizlere desteğini esirgemeyen Vali Cüneyit Orhan Toprak, Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükçü ve Ticaret Borsası Başkanı Sayın Hüseyin Çevik'e teşekkür etti.