Başkan Altay oyunu kullandı

Başkan Altay oyunu kullandı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi için oyunu Meram Alparslan Ortaokulu’nda 2340 nolu sandıkta kullandı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi için oyunu kullandı. Ailesi ile birlikte Meram Alparslan Ortaokulu’na gelen Başkan Uğur İbrahim Altay, oyunu 2340 nolu sandıkta kullandı.

İNŞALLAH AKŞAM CUMHURBAŞKANIMIZIN İLK TURDA SEÇİLDİĞİNE ŞAHİTLİK EDECEĞİZ

 Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, oyunu kullandıktan sonra yaptığı değerlendirmede, “Öncelikle hayırlı olmasını diliyorum. Biz de vatandaşlık görevimizi yerine getirerek oyumuzu kullandık. Çok yoğun bir kampanya döneminden sonra bugün final günü. İnşallah vatandaşlarımız huzur, sükûnet içinde oylarını kullanacaklar ve inanıyoruz ki her zaman olduğu gibi bu akşam Sayın Cumhurbaşkanımızın ilk turda seçildiğine ve partimizin de büyük bir başarı elde ettiğine şahitlik edeceğiz. Çünkü biz ne zaman sandığı vatandaşımızın önüne koyduysak vatandaşımız gereğini yaptı. Bugün de inşallah gereğini yapacaktır, buna olan inancımız tamdır” dedi.

VATANDAŞIMIZ EN DOĞRU KARARI VERECEKTİR

Aynı okulda oyunu kullanan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru da şunları söyledi: “Vatandaşımız basiret ve ferasetiyle en doğru kararı verecektir. Kaldı ki sadece Cumhurbaşkanımızı seçmiyoruz. Dünyanın şu anda farklı bir süreçten geçtiği hepimizin malumu. Bu kritik süreçte hükümet sistemimizi de seçiyoruz. Bu tarihi bir olay. Bu tarihi süreçte vatandaşımız 16 yıllık iktidar boyunca yapılanları değerlendirerek en doğru kararı verecektir. Seçimlerin şehrimize, ülkemize, devletimize ve milletimize hayırla getirmesini diliyorum” diye konuştu. Haber Merkezi

baskan-altay-oyunu--1.jpg