Başkan Altay muhtarlarla iftarda buluştu

Başkan Altay muhtarlarla iftarda buluştu

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, mahalle muhtarları ve aileleri ile bir araya geldi

Selçuklu Kaymakamı Sabit Kaya, Selçuklu Belediyesi başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de katıldığı programda konuşan Başkan Altay, “Muhtarlarımız, vatandaşlar ve yönetim arasından önemli bir köprü vazifesi görüyor. Selçuklu halkının yaşamını kolaylaştırmak için hep beraber çalışıyoruz. Muhtarlarımız da bu çalışmaların önemli bir parçası. Vatandaşların ilk müracaat yeri daima muhtarlıklar oluyor” dedi.

Mahallelerde yapılması istenen ve yapılan çalışmaları değerlendirmek amacıyla sık sık muhtarlarla bir araya geldiklerini söyleyen Başkan Altay, “Selçuklu, Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri. Her geçen gün daha da büyüyor ve gelişiyor. Belediye hizmetlerini sunarken önceliğimiz mahallelerin ihtiyaçları ve hemşehrilerin istekleri oluyor. Bu konuda en büyük destekçilerimiz muhtarlarımız. Çünkü bizim uç beylerimiz sizlersiniz. Her mahallede sorunu doğru tespit etmemiz ve ona göre işlem yapmamız mümkün olmuyor. Sizler ne kadar problemleri doğru tespit edip mahalleyi tanırsanız hızlı karar verip sonuç üretebiliriz” dedi.

Başkan Altay, “Hizmetlerin daha kolay görülebilmesi ve hemşehrilerimizin muhtarlarla iletişiminde meydana gelen olumsuzlukları giderebilmek için üzerimize düşen neyse yapıyoruz. Bu kapsamda muhtarlarımız için yeni bilgisayar geldi, belediyemizden temin edebilirler” diye konuştu.