Başkan Altay: Kimse mağduriyet yaşamayacak

Başkan Altay: Kimse mağduriyet yaşamayacak

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uğur İbrahim Altay Memleket'e önemli açıklamalarda bulundu.

Kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili bilgiler de veren Başkan Altay "bu konuda kimse mağduriyet yaşamayacak. Devlette devamlılık esastır" dedi.

DEVLETTE DEVAMLILIK ESASTIR: MAĞDURİYET OLMAYACAK

Konya ile ilgili merak edilen birçok başlığın yanında Kentsel dönüşüm çalışmalarındaki son durum ve vatandaşın hakları hakkında da değerlendirmeler yapan Başkan Altay, "Türkiye'nin en önemli gündemlerinden birisi kentsel dönüşümdür. Özellikle İstanbul Kartal'da yaşanan olaydan sonra Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum tüm belediyelere bir yazı gönderdi. Üç ay içinde bir plan hazırlamamızı istiyor. Konya olarak bizim kentsel dönüşüm mastır planına ihtiyacımız var. Bu konu üzerinde çalışıyoruz. Biliyorsunuz özellikle Meram Bölgesinde başlatılan kentsel dönüşüm çalışması var. Sanıyorum kira ödemeleri ve bazı başlıklarda yaşanan problemler olabilir. Özellikle şunu söyleyeyim; devlette devamlılık esastır. Mustafa Kavuş bey,bu konuda verilmiş bütün sözlerin tutulması için çalışmalarını yapıyor. Biz de Büyükşehir olarak destekçiyiz." dedi.