Başkan Altay Cihanbeyli ve Altınekin’i ziyaret etti

Başkan Altay Cihanbeyli ve Altınekin’i ziyaret etti

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ilçe ziyaretleri kapsamında Cihanbeyli ve Altınekin Belediye Başkanlarını, AK Parti İlçe Teşkilatlarını ve ilçe esnafını ziyaret etti.

 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cihanbeyli’de ve Altınekin’de çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. İlk olarak, Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale’yi ziyaret ederek, yeni dönemin hayırlı olmasını dileyen Başkan Altay, Cihanbeyli Belediyesi’nin 5 yıl boyunca Büyükşehir Belediyesiyle koordineli bir şekilde ilçede çok önemli projeler yürüttüğünü belirterek, “İş birliğiyle Cihanbeyli’mizi geleceğe hazırlamak için gayret edeceğiz. Her şey Cihanbeyli’nin daha güzel olması için. Seçimlerde bize yüksek oranda destek veren Cihanbeyli halkımıza da teşekkür ediyoruz. Büyükşehirler arasında birinci olduk. Bu birincilikte Cihanbeyli’mizin de önemli katkısı var” dedi. Başkan Altay daha sonra AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Tevfik Tığlıoğlu ile birlikte AK Parti Cihanbeyli İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek İlçe Başkanı Mustafa Akoğlu ve partililerle buluştu.

KONYA ÖRNEK BİR SEÇİM ÇALIŞMASI YÜRÜTTÜ

 Tüm teşkilat mensuplarına seçim sürecinde gösterdiği destekten dolayı teşekkür eden Başkan Altay, “Konya örnek bir seçim çalışması yürüttü. Yoğun bir şekilde hep birlikte çalıştık ve elhamdülillah mutlu sona ulaştık. Büyük bir sorumluluk üstlendik. 42 bin kilometrekarelik alanda birçok ülkeden daha geniş bir coğrafyada 31 ilçede hizmet üretiyoruz. Verdiğimiz sözlerin tamamını gerçekleştirmek için gece gündüz demeden gayret ediyoruz” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ALTAY ESNAF ZİYARETİ YAPARAK YAZ SPOR OKULU ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

Cihanbeyli esnafıyla da bir araya gelen Başkan Altay, Halk Eğitim Merkezi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Son olarak ilçede devam eden Yaz Spor Okulu öğrencileriyle buluşan Başkan Altay; futbol, basketbol ve voleybol eğitimi alan öğrencilerle birlikte spor yaptı.

BAŞKAN ALTINEKİNLİLER’E TEŞEKKÜR ETTİ

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cihanbeyli’den sonra Altınekin’e geçerek Belediye Başkanı Muharrem Dere ile görüştü. Çok yüksek bir oy oranıyla hem ilçede hem Büyükşehir’de Altınekinlilerin desteğini aldıklarını kaydeden Başkan Altay, “Belediye Başkanımıza başarılar diliyorum. Tüm Altınekinli hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Çok yüksek oranda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, belediye başkanımıza ve bizlere destek verdiler. Bundan sonra hizmet zamanı. Biz de görevimizi yerine getirmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” şeklinde konuştu. Başkan Altay, ziyaretlerinde kendisine eşlik eden AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Tevfik Tığlıoğlu ile birlikte AK Parti Altınekin İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek İlçe Başkanı Mustafa Hançerli ve partililerle görüştü.

SORUMLULUĞUMUZUN BİLİNCİNDEYİZ

Altınekin’in ilk günden itibaren AK Parti’ye çok yüksek destek verdiğini kaydeden Başkan Altay, “31 Mart Seçimlerinde Büyükşehirimize yüzde 72 destek verdiler. İlçe başkanımızın şahsında Kadın Kollarımıza ve Gençlik Kollarımıza teşekkür ediyoruz. Altınekinliler dün olduğu gibi bugün de destek vermeye devam ediyor. Biz de sorumluluğumuzun bilincinde, ilçe belediyelerimizle teşkilatımızla koordineli bir şekilde 5 yıl boyunca çalışmaları yürüteceğiz” dedi. Başkan Altay, Altınekin’de esnafları da ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.

baskan-altay-cihanbeyli-ve-altinekin’i--5.jpg

baskan-altay-cihanbeyli-ve-altinekin’i--12.jpg

baskan-altay-cihanbeyli-ve-altinekin’i.jpg