Başkan Altay, Buhara Mahalle Konağı inşaatında incelemelerde bulundu

Başkan Altay, Buhara Mahalle Konağı inşaatında incelemelerde bulundu

Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Buhara Mahallesinde yapımı devam eden Buhara Mahalle Konağı'nı gezerek incelemelerde bulundu.

Selçuklu Belediyesi tarafından Buhara Mahallesinde vatandaşlardan gelen talep üzerine yapımına başlanan ve kısa bir süre sonra hizmete girecek olan Buhara Mahalle Konağı vatandaşlar için önemli bir çekim merkezi olacak. Mimarisiyle de mahalleye değer katacak tesiste erkek ve bayanlar için aktivite merkezleri ve emekli vatandaşların da hoşça vakit geçirmesi amacıyla lokal yer alacak. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay yapımı devam eden ve kısa bir süre sonra Buhara Mahallesi sakinlerine hizmet verecek olan tesisi gezerek incelemelerde bulundu.

 

"SELÇUKLU'DA SOSYAL HAYATI CANLANDIRIYORUZ”

Buhara Mahallesine yakışır bir tesis inşa ettiklerini dile getiren Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Mahallelere sosyal tesis kazandırmaya devam ediyoruz. Buhara Mahalle Konağımızın inşaatı hızla devam ediyor. Yüzde 70 aşamasına gelmiş durumdayız ve 5 milyon 500 bin TL'lik bir yatırım yapıyoruz. İnşallah sonbaharda hemşehrilerimiz bu tesisi de kullanmaya başlayacak. Tesis yüzme havuzu, spor salonları, saunası, buhar odası, duş ve fitness salonlarıyla bir kompleks olacak. Aslında bu tesislerimizle mahallelerimizin yaşam merkezini inşa ediyor, camisi, emekliler lokali, mahalle konağıyla birlikte her yaşta insanımızın kullanacağı tesisler yapıyoruz. Böylece Selçuklu’nun tüm mahallelerinde sosyal hayatı yeninden canlandırıyoruz. Buhara Mahalle Konağımızın da hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

 

“SELÇUKLU’NUN TÜM MAHALLELERİNDE ÖRNEK ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR”

Başkan Altay ile birlikte yapımı devam eden Buhara Mahalle Konağı'nı gezen Selçuklu Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Avcıoğlu da, “Selçuklu Muhtarlar Derneği olarak Sayın Başkanımızın yanındayız. Kendilerinin göreve geldikten sonraki 9 yıl içerisinde Selçuklu’daki değişim ortada. Biz de burada yapımı devam eden ve bitmek üzere olan tesisimizi başkanımızla birlikte inceledik gerçekten çok güzel bir eser oluyor. Bir tesisten ziyade bir külliye olmuş adeta. Sadece Buhara Mahallesi değil bütün mahallelerde bu çalışmalar yapılmakta. Biz kendilerine canı gönülden teşekkür ediyoruz” dedi.

 

“MAHALLEMİZ ÇOK GÜZEL BİR TESİSE KAVUŞUYOR”

Buhara Mahalle Muhtarı Fahri Tuna da Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür ederek; “ Başkanımız çok güzel bir eser olarak bu mahalle konağını mahallemize kazandırıyor. İnşallah tesisin tamamlanmasıyla birlikte her yaş grubundan hemşehrimiz bu tesisimizden en güzel şekilde istifade edecekler” ifadelerini kullandı.

baskan-altay,-buhara-mahalle-konagi--(2).jpg

baskan-altay,-buhara-mahalle-konagi--(3).jpg

baskan-altay,-buhara-mahalle-konagi--(4).jpg