Başkan Altay basın ile bir araya geldi

Başkan Altay basın ile bir araya geldi

Konyaspor ve Konya Büyükşehir Belediyesi ortak çalışmayla 1 milyon bez torba yaptırarak dağıtacak. Konyaspor logolu torbalar ile şehrin bütünleşmesi ve aidiyet duygusunun arttırılması amaçlanıyor

Konyaspor ve Konya Büyükşehir Belediyesi, poşet kullanımını azaltmak için ortak bir çalışmaya imza atıyor. Bu akşam Konyaspor'un yönetim kurulu toplantısına katılacak olan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, konunun detaylarını Konyasporlu yöneticilerle değerlendirecek. Sabah saatlerinde Konya'da görev yapan spor gazetecileriyle kahvaltıda bir araya gelen Başkan Altay, poşet kullanımını azaltmak ve şehirdeki aidiyet duygusunu artırmak için böyle bir kampanya düzenlediklerini ifade etti. İlk etapta 1 milyon adet bez torbanın üretilerek dağıtılacağı öğrenildi.

KOMEK'LERDE ÜRETİLECEK

Konyaspor logolu ürünleri KOMEK'te üreteceklerini ifade eden Altay,'Kursiyer hanım kardeşlerimiz hem kursta hem de evde üreterek ev ekonomilerine de destek olacak. Amacımız bundan para kazanmak değil, insanların plastik kullanmasına engel olmak. Hayvanların doğadaki bu zararlı maddelerden ne kadar etkilendiklerini gösteren fotoğraflar var. Kaplumbağalar, deniz içerisinde hareket edemez hale geliyor. Kuşlar uçmakta zorlanıyor. Ayrıca şehirdeki aidiyet duygusunun da ön plana çıkmasına vesile olacak. Futbol dışındaki diğer branşlara da önem veren Konyaspor'un böyle bir sosyal sorumluluk projesi içerisinde yer alması da çok güzel bir hareket' dedi.