Başkan Altay, Ateş Baz-ı Veli Camii’nde Vatandaşlarla Buluştu

Başkan Altay, Ateş Baz-ı Veli Camii’nde Vatandaşlarla Buluştu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma Buluşmaları kapsamında Meram ilçesinde bulunan Ateş Baz-ı Veli Camii’nde esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma Buluşmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Altay, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Dolular ve Selçuklu Belediyesi Başkan Vekili Faruk Ulular ile birlikte Ateş Baz-ı Veli Camii’nde Cuma namazı sonrası mahalle halkı ve cemaatle buluştu.

baskan-altay,-ates-baz-i-veli-camii’nde--5.jpg

CUMA BULUŞMALARI HİZMET BEREKETİMİZİ ARTIRIYOR

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye önem verdiklerini belirten Başkan Altay, bu sayede hem hasbihâl ettiklerini hem de talepleri yerinde değerlendirdiklerini söyledi. Başkan Altay, “Şehrimizin dört bir yanında vatandaşlarımızla bir araya gelerek istişare ediyoruz.

baskan-altay,-ates-baz-i-veli-camii’nde--2.jpg

Şehrimizin yaşam kalitesini yükseltecek çalışmalarımızı paylaşıyor, projeleri birlikte hayata geçiriyoruz. Bu da hizmetlerimizdeki bereketi artırıyor. Her zaman yanımızda olan ve bizimle aynı duyguyu paylaşan hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

baskan-altay,-ates-baz-i-veli-camii’nde.jpg