Başkan Aladağ: İki bayramı bir arada yaşıyoruz

Başkan Aladağ: İki bayramı bir arada yaşıyoruz

Konya Baro Başkanı Av. Mustafa Aladağ, Miraç Kandili nedeniyle tüm İslam âleminin kandilini tebrik etti. Başkan Aladağ ayrıca 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda da tüm çocukların bayramını kutladı.

Konya Baro Başkanı Av. Mustafa Aladağ, Miraç Kandili ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının aynı güne denk gelmesinin iki bayramı bir arada yaşamak olduğunu ifade etti. Aladağ, “Miraç gecesi kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Bu vesile ile Rabbimizden birlik ve beraberliğimizin güçlenmesi, vatanımızın ve bayrağımızın ilelebet payidar kalması için dua edelim. Tüm İslam aleminin miraç kandillerini tebrik ediyorum” dedi.

Çocukların, milletin umut çiçekleri, aydınlık yarınları kucaklayan güçlü kollar olduğunu ifade eden Başkan Aladağ, "Hedefimiz, sizleri özgürce düşünen, inisiyatif alabilen, sorgulayan, kendi toplumunun ve evrensel anlayışın doğrularından haberdar olan, hayatın güçlükleri ile baş edebilecek ölçüde donanımlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirebilmektir. Türkiye’miz, gelecekteki güçlü, müreffeh ve lider ülke konumuna omuzlarınızda yükselerek ulaşacaktır. Tüm çocuklarımızın, umutlarımızın, yarınlarımızın bu özel gününü kutluyorum"