Başkan Ahmet Şan müjdeyi verdi: Torje tamam!

Başkan Ahmet Şan müjdeyi verdi: Torje tamam!

Torku Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, Memleket gazetesine konuştu. Şan, taraftarlara Torje müjdesi verdi.

 

Torku Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, Memleket gazetesine konuştu. Transfer dönemini ve görüştükleri oyuncuların durumu hakkında bilgiler veren Ahmet Şan, taraftarlara ilk müjdeyi de verdi. Başkan Şan taraftarın çok istediği bir isim olan Rumen futbolcu Gabriel Torje'nin yeniden takıma katılacağını söyledi. Torje'yi 4 milyon Euro'luk bonservisi nedeniyle transferin kiralık olarak gerçekleşeceğini belirten Şan, kulübü Udinese'ye ise kiralama bedeli ödeyeceklerini söyledi. Torje'nin kulübü Udinese ile salı günü gerçekleştirilecek görüşmelerin ardından transferin hafta içi resmen açıklanması bekleniyor.

MARİCA ve RANGELOV'A GÜVENİYORUZ

Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan takıma bir forvet transferi gerçekleştireceklerini ancak kadrolarında çok iyi 2 forvetleri olduğunu hatırlattı. Başkan Şan, " 1 forvet oyuncusunu takıma kazandıracağız Rangelov ve Marica'da çok önemli isimler. Aykut Hoca özellikle Marica'yı iyi bir şeklide yeni sezona hazırlamak ve ondan faydalanmak istiyor" şeklinde konuştu.

EMRE TALEBİ GELMEDİ

Transfer politikasını teknik direktör Aykut Kocaman'ın raporu doğrultusunda sürdürdüklerini belirten Ahmet Şan, basında çıkan isimler ile görüşmediklerini söyledi. Şan, basında sürekli anlaşıldığı yönünde haberler çıkan Selçuk Şahin ve Emre Belözoğlu ile görüşme yapmadıklarını Aykut Kocaman'ın da bu iki oyuncu için herhangi gibi bir talebi olmadığı belirtti.  Başkan Şan, Emre Belözoğlu'nun iyi bir oyuncu olduğunu ve Aykut Kocaman'ın bu oyuncu ile ilgili bir talebi olursa değerlendirebileceklerini söyledi.

Kaynak: memleket.com.tr