Basın mensuplarına kargo indirimi

Basın mensuplarına kargo indirimi

T.C. Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü ile Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. arasında, Türkiye basınına katkı sağlamak amacı ile başlatılan çalışmalar kapsamında, indirim protokolü imzalandı.

İmzalanan protokol uyarınca basın kartı sahiplerine tüm yurtiçi standart gönderilerinde yüzde 25 oranında indirim uygulanacaktır. Kampanyaya katılmak isteyen basın mensupları, basın kartı üzerinde bulunan 6 haneli kart numaralarını kampanya kodu olarak kullanmak suretiyle, 31 Aralık 2017 tarihine kadar adrese kurye çağırarak ya da Yurtiçi Kargo şubelerinden ve acentelerinden yapacakları tüm yurtiçi standart gönderilerinde yüzde 25 indirimden faydalanabileceklerdir. Kampanya ile diğer detaylar www.yurtici.com adresinde yer almakla birlikte, Yurtiçi Kargo'nun ambalaj ürünleri, ek ve özel hizmetleri ile ekspres gönderiler (VIP) indirim kapsamına dâhil değildir. Yurtiçi Kargo'nun Pazar günü adresten alım ve adrese teslim hizmeti bulunmamaktadır. 

BYEGM’den sağlık protokolü

 

T.C. Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü'nün, sağlık alanında faaliyet gösteren MLP Sağlık Hizmetleri A.Ş. ile imzaladığı protokol kapsamında basın mensupları Medical Park Hastaneleri’nin sağlık hizmetlerinden indirimli olarak faydalanabilecekler. Kampanya ile basın mensuplarına, kullanımda olan basın kartlarını ibraz etmeleri halinde, Türkiye’nin birçok ilinde hastanesi bulunan Medical Park Hastaneleri’nin sağlık hizmetlerinde yüzde 20 oranında indirim uygulanacaktır.