Başçalan hesabı 'Emniyet'ten çıktı

Başçalan hesabı 'Emniyet'ten çıktı

Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, gazeteye de manşet olan köşe yazısında Başçalan (Bascalan) hesabının nerede çıktığını yazdı. Selvi'nin yazısına göre, hesabın IP adresi "Emniyet İstihbarat" birimiymiş.

İşte Abülkadir Selvi'nin yazısından bir bölüm:

“Şimdi size 17-25 Aralık sürecinde çok aktif olarak kullanılan ‘bascalan’ hesabıyla ilgili bir tespiti aktaracağım. Cumhurbaşkanı Erdoğan aleyhinde yayın yapan ‘bascalan’ hesabı nerede oluşturulmuş? Adres, devletin içi. Hem de devletin en mahrem kurumlarından birinde, o zaman Türkiye Cumhuriyeti başbakanı olan Erdoğan hakkında hesap oluşturulmuş. Sadece oluşturulmamış, aktif olarak kullanılmış. Aklınıza hemen MİT gelmesin. IP adresini de vereceğim. Daha doğrusu hesabın adresini veren ben değilim. Turkcell Superonline tarafından 17.04.2014 tarihinde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’na gönderilen, ‘IP Adresi Kullanıcı Tespiti Hakkındaki’ yazıda, ‘bascalan’ hesabının açıldığı ve aktif olarak yönetildiği adresi olarak, ‘Emniyet Genel Müdürlüğü’ gösteriliyor. FETÖ devlete nasıl sızmış görüyor musunuz? Devlete istihbarat sağlamakla görevli birimde, ülkenin başbakanı aleyhinde hesap oluşturulup yönetilmiş. ‘bascalan’ hesabıyla vereceğim bilgiler sadece bunlar değil.

ÇIKTIĞI YER EMNİYET İSTİHBARAT BİRİMİ

Tam nokta olarak adresini vereceğim.

IP No: 212.57.8.226

Adres: Emniyet Genel Müdürlüğü Turan Güneş Bulvarı No:118 Çankaya

Kontak: M.B.

İrtibat: 90/366.10.10

Peki bu adres neresi? Türkiye Cumhuriyeti başbakanı aleyhinde oluşturulan hesabın adresinin çıktığı yer Emniyet İstihbarat birimi.

FETÖ’NÜN İLK 100 ADAMINDAN İÇERİDE OLAN VAR MI?

Darbe yargılamaları sırasında üç maymunu oynamaları sizi yanıltmasın. Sadece darbe girişiminde bulunmadılar, FETÖ’nün tüm operasyonlarının bir parçasıydılar. Bu işin miladı 7 Şubat MİT kriziydi. Erdoğan’ın bileğine kelepçe vurmak için 7 Şubat’ta, 17-25 Aralık’ta üstü örtülü darbe sürecini başlattılar, ondan sonuç alamayınca 15 Temmuz’da altın vuruşa geçtiler. Üzücü olan, Cumhurbaşkanı’nın çabalarına rağmen FETÖ’nün önemli adamlarının yurtdışına kaçması engellenemedi. FETÖ’nün ilk 100 adamından içeride olan var mı?”

Abdülkadir Selvi-Hürriyet

hurriyet_280617[1].jpg