Başbakan'ın mitingi öncesi tweet attı ortalığı karıştırdı

Başbakan'ın mitingi öncesi tweet attı ortalığı karıştırdı

Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarınki Bursa mitingi öncesi bir kişinin attığı, "Tabancası olanlara duyurulur. Cuma günü Tayyip Bursa'ya geliyor. İşini görün" tweeti ortalığı karıştırdı

Sosyal medyada suç sayılan bazı paylaşımlar beraberinde birçok tartışmayı da gündeme getiriyor. TC Kudret Kaçar isimli kullanıcının Twitter sayfasında paylaştığı tehditvari mesaj büyük tepki topladı. Atatürkçüyüz'de "Başkan" nickiyle TC Kudret Kaçar kullanıcısı tarafından paylaşılan, "Tabancası olanlara duyurulur. Cuma günü Tayyip Bursa'ya geliyor, işini görün" tweeti sosyal medyayı gerdi. 172 kişi bu tweeti retweet ederken, Başbakan Erdoğan'ı destekleyenler ise bu paylaşıma büyük tepki gösterdi.

Bu paylaşımın suç olduğunu belirten birçok kişi Emniyet Genel Müdürlüğünü göreve çağırırken, "Bu bir suç, onu biliyorsun değil mi? Delikanlılık yapacak başka mecra ara. Bu tweeti ihbar ediyoruz. Emniyet Genel Müdürlüğünü ve milletvekillerini göreve çağırıyoruz" dedi. Öte yandan sosyal medyadaki bu paylaşımın ardından Emniyet Müdürlüğünün de çalışma başlattığı öğrenildi.(İHA)

basbakanin-mitingi-oncesi-tweet-atti-ortaligi-karistirdi-497381-664x354.jpg