Başbakan Yıldırım'ın Mestan'ı kabulü

Başbakan Yıldırım'ın Mestan'ı kabulü

Yıldırım, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi karşısında Dost Partisi ve Bulgaristan'daki soydaşların gösterdiği tavrı takdirle karşıladığını belirtti

ANKARA (AA) - Başbakan Binali Yıldırım, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi karşısında, Dost Partisi ve Bulgaristan'daki soydaşların gösterdiği tavrı takdirle karşıladığını bildirdi.

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Başbakan Yıldırım, AK Parti Genel Merkezi'nde, Bulgaristan Dost Partisi Genel Başkanı Lütfi Mestan'ı kabul etti.

Bulgaristan'daki tescil işlemlerinin tamamlanması dolayısıyla Dost Partisi yöneticilerini tebrik eden Yıldırım, partinin Bulgaristan'daki soydaşlar başta olmak üzere, bütün Bulgaristan halkı için yapıcı ve yararlı bir siyaset çizgisi sürdüreceğinden emin olduğunu ifade etti.

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi karşısında Dost Partisi ve Bulgaristan'daki soydaşların gösterdiği tavrı takdirle karşıladığını vurgulayan Yıldırım, soydaşların bu terör örgütünün faaliyetlerine karşı uyanık olmaya devam etmeleri gerektiğini kaydetti.

Bulgaristan Dost Partisi Genel Başkanı Mestan da darbe girişimini kınadıklarını ve seçilmiş hükümet ile demokratik kurumların yanında olduklarını vurguladı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :