Başbakan Yıldırım'dan gelin ile damada sürpriz

Başbakan Yıldırım'dan gelin ile damada sürpriz

Yıldırım, Bağcılar'daki düğünlerine giderken kendisine el sallayan çiftin düğün konvoyunu durdurdu- Çifti tebrik eden Başbakan Yıldırım, hatıra fotoğrafı çektirdiği gelin ve damada hediye takdim etti

İSTANBUL (AA) - Başbakan Binali Yıldırım, Bağcılar'daki düğünlerine giderken araçtan kendisine el sallayan gelin ile damadın konvoyunu durdurarak, çifti tebrik etti.

Başbakan Yıldırım, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen bir düğüne katıldıktan sonra kardeşi Eyüp Yıldırım'ın kızı Emine Yıldırım ile Gökhan Yücekaya çiftinin Çekmeköy Sosyal Tesisleri ve Nikah Salonu'ndaki nikah törenine katılmak üzere yola çıktı.

Makam aracında seyir halindeyken bir gelin ile damadın kendisine gelin arabasından el salladığını fark eden Yıldırım, D-100 Karayolu Okmeydanı Kavşağı, TEM Otoyolu'na giden bağlantı yolunda aracını durdurdu.

Makam aracından inen Başbakan Yıldırım, Kağıthane esnafıyla tokalaşarak, "Gelin arabası gelecek, onları bekliyorum." dedi.

Bu sırada kendisine yaklaşan gelin arabasını ve düğün konvoyunu durduran Başbakan Yıldırım, genç çifti tebrik ederek "Allah mübarek etsin. Tebrik ediyorum. Mutluluklar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Çifte hediye de takdim eden Başbakan Yıldırım, hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra gelin ile damadı uğurladı.

Daha sonra vatandaşlarla ve esnafla sohbet eden Yıldırım, onlarla da hatıra fotoğrafı çektirdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :