Başbakan Yıldırım Muğla'da

Başbakan Yıldırım Muğla'da

Yıldırım:- "8 civanımızı şehit ettiler ama aslan Mehmetçik oraları yerle bir etti. Kanları yerde kalmadı. Raco'yu da ele geçirdiler. Afrin'e doğru emin adımlarla ilerliyorlar. Allah yar ve yardımcıları olsun"

ANKARA (AA) - Başbakan Binali Yıldırım, "8 civanımızı şehit ettiler ama aslan Mehmetçik oraları yerle bir etti. Kanları yerde kalmadı. Raco'yu da ele geçirdiler. Afrin'e doğru emin adımlarla ilerliyorlar. Allah yar ve yardımcıları olsun." dedi.

Yıldırım, AK Parti Muğla 5. Olağan İl Kadın Kolları Kongresi öncesi Menteşe Spor Salonu önünde kendisini bekleyen vatandaşlara hitap etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın programa katılamadığını belirten Yıldırım, Erdoğan'ın namına Muğla'da bulunduğunu söyledi, vatandaşlara Erdoğan'ın selamını iletti.

Muğla'yı daha önceki ziyareti sırasında hava koşullarının elverişsiz olduğunu anımsatan Yıldırım, "Sizlerle hasbihal edemedik. Bugün doya doya hasret gidereceğiz. Her şeyi konuşacağız. Heyecanımızı, aşkımızı ve geleceğe yönelik planlarımızı hep birlikte değerlendireceğiz." ifadesini kullandı.

"Bugün Muğla, Türkiye'nin mermer yataklarının merkezi, verimli topraklarının merkezi, ormanların yüzde 62'sini oluşturduğu, turizmin baş şehri, balıkçılığın merkezi ve sahil şeridiyle Türkiye'nin en uzun sahiline sahip çok güzel bir ili." diyen Yıldırım, "Muğla, başka bir benzeri yok bu dünyada. Böylesine güzel bir şehirden bahsediyoruz. Muğla'nın insanları, Muğla'nın güzelliklerinden daha da güzel. Huylarıyla, duruşlarıyla, hele hele 15 Temmuz'da milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan'ı alçaklara teslim etmeyen Muğlalı kardeşlerimizle, vatandaşlarımızla gurur duyuyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Muğla sokaklarında vatandaşların sevgi gösterilerine şahit olduklarını söyleyen Yıldırım, milletin sevgisini, desteğini görmenin en büyük armağan olduğunu dile getirdi.

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'de bulunan askerlere selam gönderen Yıldırım, "8 civanımızı şehit ettiler ama aslan Mehmetçik oraları yerle bir etti. Kanları yerde kalmadı. Raco'yu da ele geçirdiler. Afrin'e doğru emin adımlarla ilerliyorlar. Allah yar ve yardımcıları olsun." dedi.

Başbakan Yıldırım, konuşmasının ardından 5.Olağan İl Kadın Kolları Kongresi'nin düzenlendiği Menteşe Spor Salonu'na geçti.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :