Başbakan Yıldırım, İstanbul'da

Başbakan Yıldırım, İstanbul'da

Hatay'daki programının ardından İstanbul'a gelen Yıldırım, Pendik'teki Mahmud Sami Ramazanoğlu Camisi'nde teravih namazı ve kandil programı sonrasında Yenişehir İtfaiye İstasyonu'nu ziyaret etti

İSTANBUL (AA) - Başbakan Binali Yıldırım, Hatay dönüşü İstanbul'da teravih namazı ve kandil programı sonrasında bir itfaiye istasyonunu ziyaret etti.

Hatay ziyaretini tamamladıktan sonra uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen Başbakan Yıldırım, buradan Pendik Yenişehir Mahallesi'ndeki Mahmud Sami Ramazanoğlu Camisi'ne geçti.

Yıldırım, teravih namazı ve kandil programı sonrasında caminin karşısında bulunan ve Sultanbeyli ilçesi sınırları içinde yer alan Yenişehir İtfaiye İstasyonu'nu ziyaret etti.

İtfaiye erleriyle çay içen Yıldırım, itfaiye telsizinden tüm komuta merkezlerine seslenerek, itfaiye teşkilatının Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Yıldırım, itfaiye çalışanlarına mesajında şunları kaydetti:

''Değerli arkadaşlar, Yenişehir İtfaiye İstasyonu'ndayız. Namaz sonrası onları ziyarete geldik. Bu vesileyle bütün itfaiyeci kardeşlerimize görevlerinde başarılar diliyoruz. Kadir Gecelerini tebrik ediyoruz. Yaklaşan bayramınızı da şimdiden kutluyoruz. Allah yardımcınız olsun. Allah'a emanet olun. Kolay gelsin. Geceniz mübarek olsun. Kazasız belasız, yangınsız bir gece diliyorum. Tek bu gece değil, bütün geceler, gündüzler yangın olmasın, kaza bela olmasın ama siz de 7 gün 24 saat hazır ve nazır olun. Sizin hazır olmanız millete güven verir, İstanbulluya güven verir. Teşekkür ediyoruz. Bütün arkadaşlarınıza selamlarımızı iletin.''

Ziyaretinde itfaiye istasyonuna ait anı defterini de imzalayan Başbakan Yıldırım, deftere, "Bugün Leyle-i Kadir. Teravih namazımızı M. Sami Ramazanoğlu Camisi'nde eda ettik. Namaz sonrası Yenişehir İtfaiye İstasyonu'nu ziyaret ettik. İstanbul'da görev yapan bütün teşkilata ortak telsiz kanalından seslenerek, Kadir Gecelerini, idrak edeceğimiz bayramlarını kutladık. İtfaiye teşkilatımızın geldiği seviye, mega şehir İstanbul'un, İstanbullu hemşehrilerimizin güven ve emniyeti için takdire şayandır. Bu vesileyle Yenişehir nöbetçi grup amiri Sn. Nabi Akgün ve ekibini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum'' yazdı.

Başbakan Yıldırım'a ziyaretinde İstanbul Valisi Vasip Şahin ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci eşlik etti.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :