Başbakan Yardımcısı Şimşek Gaziantep'te

Başbakan Yardımcısı Şimşek Gaziantep'te

Şimşek:- "Ortadoğu coğrafyasında bayram vesilesiyle inşallah acılar azalır. Bu geniş coğrafyada kardeşlik tesis edilir, huzur, istikrar ve refah olur"

GAZİANTEP (AA) - Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, "Bu bayram vesilesiyle Ortadoğu coğrafyasında inşallah acılar azalır. Bu geniş coğrafyada kardeşlik tesis edilir, huzur, istikrar ve refah olur." dedi.

Şimşek, partisinin Gaziantep İl Başkanlığı ziyaretinin ardından kent merkezindeki Ulu Cami'de öğle namazını kıldı.

Namazın ardından Şimşek ile beraberindekiler, cami içerisinde vatandaşlarla bayramlaştı, bazı vatandaşların sorunlarını dinledi.

Şimşek, cami çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramı'nın gaziantepe, Türkiye'ye, Türk milletine ve İslam coğrafyasına huzur ve barış getirmesi temennisinde bulundu.

Bayram vesilesiyle birlik, beraberlik ve kardeşliğin daha da pekişmesini dileyen Şimşek, "Bu bayram vesilesiyle Ortadoğu coğrafyasında inşallah bu acılar azalır. Bu geniş coğrafyada kardeşlik tesis edilir, huzur, istikrar ve refah olur. Tüm insanlık için inşallah bayram güzelliklere vesile olur. Ben tekrardan milletimizin ve ülkemizin mübarek Ramazan Bayramı'nı canı gönülden tebrik ediyorum. Nice güzel bayramlara sevgi huzurla birlikte geçirmemizi Allah nasip etsin." dedi.

Şimşek'e Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Ekiyor, AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Abdülkadir Yüksel, Nejat Koçer ve Ahmet Üzer, ilçe belediye başkanları ve partiler katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :