Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu:

Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu:

"Biz güçlendikçe, masada rol aldıkça, ensesine vurulup ağzındaki lokması alınmak istenen olmaktan çıktıkça, birilerinin cinnet getirdiğini, bu durumdan rahatsız olduğunu, özellikle bu bölgede geleceğe ilişkin planlarının yerle yeksan olduğunu gördükçe çıl

BURSA (AA) - Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, "Biz güçlendikçe, masada rol aldıkça, ensesine vurulup ağzındaki lokması alınmak istenen olmaktan çıktıkça, birilerinin cinnet getirdiğini, bu durumdan rahatsız olduğunu, özellikle bu bölgede geleceğe ilişkin planlarının yerle yeksan olduğunu gördükçe çıldırdıklarını biliyoruz." dedi.

Bursa'nın Büyükorhan ilçesinde Görecik Yayla Şenliği'ne katılan Çavuşoğlu, burada yaptığı konuşmada, Bursa'nın dağ ilçelerinde saf, arı ve bütün güzel özellikleri barındıran insanların olduğunu dile getirdi.

"Bu bakımdan geleneklerinize ve geçmişinize sahip çıkarak gelecek nesillere aktarmanız çok önemli. En kötü gününüz böyle olsun." diyen Çavuşoğlu, çıkış noktalarının millet olduğunu, milletle iç içe olmaya devam edeceklerini vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Bizim istikametimizi yalnızca siz çiziyorsunuz, istikametimiz yalnız sizin bize gösterdiklerinizden ibarettir. Biz biliyoruz ki sizin öncelikleriniz, hassasiyetleriniz, beklentileriniz, bizler tarafından dikkate alındığında, değerlendirildiğinde her daim bizim arkamıza kenetlenecek, bizim gücümüz olacak ve böylelikle bugün Türkiye'nin bulunduğu noktadan çok daha öteki noktalara taşınması için hep beraber omuz vereceğiz."

- "Sizin karşınızda hiçbir zaman yüzümüz kara olmadı"

Çavuşoğlu, Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz güçlendikçe masada rol aldıkça, ensesine vurulup ağzındaki lokması alınmak istenen olmaktan çıktıkça, birilerinin cinnet getirdiğini, bu durumdan rahatsız olduğunu, özellikle bu bölgede geleceğe ilişkin planlarının yerle yeksan olduğunu gördükçe çıldırdıklarını biliyoruz. Onlar ne yaparlarsa yapsınlar. Hangi prangayı bize vurmak isterlerse istesinler, biz bu prangalardan kurtulacağız ve ülkemizin tarihinden tevarüs ettiği değerlerle o güçlü, rol alan, etkin, milletiyle birlikte huzur ve refah haritası olacak şekilde ülkemizi geliştireceğiz. Yaptıklarımız önemli, çok şükür sizlerin karşısına çıktığımızda hiçbir zaman için yüzümüz kara olmadı, boynumuz bükülmedi. Tek derdimiz sizlerin huzur ve refahı. Yaşam kalitenizi artırmak ve bu anlamda ülkemizi güçlü kılmak. Bundan sonra da gece gündüz demeden 24 saat bu manada çaba sarf etmeye devam edeceğiz."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :