Başbakan Yardımcısı Canikli:

Başbakan Yardımcısı Canikli:

"Biz milletle birlikte yürümeye devam edeceğiz, kim ne derse desin, kim ne düşünürse düşünsün, kim millete hakaret ederse etsin, biz milletin bir parçası, bağrından çıkan bir ana damarı olarak milletle birlikte yürümeye devam edeceğiz ve Allah'ın izniyle

GİRESUN (AA) - Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, "Biz milletle birlikte yürümeye devam edeceğiz, kim ne derse desin, kim ne düşünürse düşünsün, kim millete hakaret ederse etsin, biz milletin bir parçası, bağrından çıkan bir ana damarı olarak milletle birlikte yürümeye devam edeceğiz ve Allah'ın izniyle bu yürüyüşü hiç kimse durduramayacak. dedi.

Canikli, Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından Giresun Atatürk Meydanı'ndan düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, vatandaşların ramazanını tebrik etti.

Bu tür organizasyonların özellikle son yıllarda yoğunluk kazandığını dile getiren Canikli, "Yine her yerde organizasyonlar, Türkiye'nin her bölgesinde bir araya getirerek bütün kardeşleri, dostları, arkadaşları, ahbapları, bu duygunun pekişmesine, güçlenmesine katkı sağlıyor." ifadesini kullandı.

Canikli, bu organizasyonları sadece iftarı birlikte yapmak olarak nitelendirmemek ve sınırlandırmamak gerektiğine işaret ederek, bu tür organizasyonların onun daha ötesinde vatandaşların birbirini tanımasını, anlaşmasını, kaynaşmasını her zaman güçlendiren, kuvvetlendiren bir özelliği olduğunu vurguladı.

Bu tür toplantıların mimarının da, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde özellikle hayata geçiren Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan olduğunu belirten Canikli, ''Cumhurbaşkanımızın en çok önem verdiği konulardan, samimiyetle hep hayatı boyunca sadece siyasi hayatı değil, hayatı boyunca taviz vermeden uyguladığı ilkelerden bir tanesi, her zaman milletle iç içe olmak, milletle birlikte olmak. Çünkü bizim siyasi tarihimizde, geçmişte bu kavramı yoğun kullanan sınırlı sayıda siyasetçi ve siyasi hareket vardır." değerlendirmesinde bulundu.

Canikli, milletle birlikte olma anlayışını en yoğun kullananlardan, hayatının bir parçası haline getirenlerden bir tanesinin de Recep Tayyip Erdoğan olduğunu ifade ederek, "Türkiye’ye bu tür toplantıları kazandıran da Recep Tayyip Erdoğan’dır. Buradaki yatan anlayış da ifade etmeye çalıştığım gibi samimi olarak millete hizmet etmek, milletin derdini dinlemek, milletin sesine kulak vermenin bir gereği olarak ortaya çıkmıştır." dedi.

"Cumhurbaşkanımızın bu hareketin iliklerine işlettiği önemli özelliklerden, kıymetlerden bir tanesi her zaman milletle birlikte olmak, milletle birlikte yan yana durmak, milletle birlikte yürümek." diyen Canikli, "Biz milletle birlikte yürümeye devam edeceğiz, kim ne derse desin, kim ne düşünürse düşünsün, kim millete hakaret ederse etsin, biz milletin bir parçası bağrından çıkan bir ana damarı olarak milletle birlikte yürümeye devam edeceğiz ve Allah'ın izniyle bu yürüyüşü hiç kimse durduramayacak." şeklinde konuştu.

Canikli, Türkiye'nin her yerinde kahramanca mücadele veren güvenlik güçleri olduğunu ifade ederek, onlara Giresun’dan sevgilerini, saygılarını ve desteklerini iletti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :