Başbakan Yardımcısı Akdoğan ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Atalay Afyonkarahisar'da

Başbakan Yardımcısı Akdoğan ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Atalay Afyonkarahisar'da

AFYONKARAHİSAR (AA) - Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay, AK Parti'nin seçim istişare toplantısı için Afyonkarahisar'a geldi.Afyonkarahisar'da...

AFYONKARAHİSAR (AA) - Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay, AK Parti'nin seçim istişare toplantısı için Afyonkarahisar'a geldi.

Afyonkarahisar'da toplantının yapılacağı otele ilk olarak Başbakan Yardımcısı Akdoğan giriş yaptı. Eşi ve çocuğu ile gelen Akdoğan'ı, otel girişinde, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven karşıladı. 

Bir süre sonra otele gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Atalay, toplantının içeriğine ilişkin gazetecilerin sorusu üzerine, "Bazı çalışmaları yapmak üzere arkadaşlarımızla bir araya geldik. Burası da bizim daha önce istişare toplantısı yaptığımız bir mekan. Şimdi seçime dönük bazı çalışmalar yapıyoruz. Sakin bir yerde bir iki gün çalışacağız" dedi. 

Bir gazetecinin, AK Parti'nin seçim beyannamesinin Afyonkarahisar'daki söz konusu toplantıda belirlenip belirlenmeyeceğine ilişkin sorusu üzerine Atalay, "Seçim beyannamesi değil, sadece seçime dönük başka çalışmalarımız var. Seçim stratejisi ile ilgili kampanyaya dönük çalışmalarımız var. Genel olarak öyle" diye konuştu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :