Başbakan Yardımcısı Akdoğan:

Başbakan Yardımcısı Akdoğan:

"Bütün muhalefet birlikte hareket ediyorlar. Nasıl olur da hükümeti yıkarız diye düşünüyorlar. Davul HDP’nin boynunda, tokmak ise Kandil’dekilerin elinde. Kimin sözü geçiyor? Dağdaki teröristin sözü geçiyor"

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, seçimin eski Türkiye'ye dönmek isteyenlerle yeni Türkiye'yi kurmak isteyenler arasında geçeceğini belirterek, "Bütün muhalefet birlikte hareket ediyorlar. Nasıl olur dahükümeti yıkarız diye düşünüyorlar. Davul HDP’nin boynunda, tokmak ise Kandil’dekilerin elinde. Kimin sözü geçiyor? Dağdaki teröristin sözü geçiyor. Çözüm sürecini de biz başlattık, biz olmasak çözüm süreci de devam edemez. Biz bunu Türkiye’nin birlik ve bütünlüğü için yapıyoruz" dedi.

Akyurt ilçesindeki "Kırkkız Mesire Alanı" düzenlenen törenle hizmete girdi. Açılışına Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende konuşan Akdoğan, Akyurtluların her seçimde kendilerine destek verdiğini belirterek, "Önümüzde çok önemli bir seçim var. İnanıyorum ki yine bizi sahipleneceksiniz. Önümüzde fuar alanının temel atma töreni var. Siz her şeyin en iyisine layıksınız. Biz de size daha güzel bir gelecek sunmak için çalışacağız" diye konuştu.

Türkiye'nin yeni bir seçime gittiğini, seçimin eski Türkiye’ye dönmek isteyenler ile yeni Türkiye’yi kurmak isteyenlerin mücadelesi olacağını vurgulayan Akdoğan, "Bütün muhalefet birlikte hareket ediyorlar. Nasıl olur da hükümeti yıkarız diye düşünüyorlar. Davul HDP’nin boynunda, tokmak ise Kandil’dekilerin elinde. Kimin sözü geçiyor? Dağdaki teröristin sözü geçiyor. Çözüm sürecini de biz başlattık, biz olmasak çözüm süreci de devam edemez. Biz bunu Türkiye’nin birlik ve bütünlüğü için yapıyoruz” ifadesini kullandı. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de Akyurt'a, Ankara’nın bütün ilçelerinin imrenerek bakacağı güzellikte bir parkın yapıldığına dikkati çekti. Mesire yerinin 142 bin metrekare olduğunu vurgulayan Gökçek, Ankara’nın çevre ilçelerinin hiç birinde bu kadar büyük park olmadığına işaret etti. Gökçek, Gültekin Ayantaş’ın Akyurt’u, Ankara’nın en modern ilçelerinden biri haline getirdiğini söyledi.

Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş ise göreve geldiklerinden itibaren sorunları tek tek çözdüklerini belirtti.

Ayantaş, "Sorunları çözerken hem hükümetimiz, hem Büyükşehir Belediyemiz bize çok ciddi destek verdi. 13 yıldır iktidarda olan partimiz her geçen gün ilçemize büyük hizmetler getirdi ve getirmeye de devam edecek. İnşallah önümüzde bekleyen hizmetleri de alacağız" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı