Başarılı öğrenciler kampa gönderildi

Başarılı öğrenciler kampa gönderildi

Seydişehir Belediyesi ve Beyoğlu Belediyesi işbirliği ile düzenlenen yaz kampı çerçevesinde 35 öğrenci daha Kocaeli'nin Kandıra ilçesine bağlı Kefken Köyü'ne tatile gitti

Bu yıl ikincisi kız öğrenciler için düzenlenen Kefken Kampı’na Seydişehir'den 35 kız katılıyor. Seydişehir Belediyesi geçtiğimiz ay 35 erkek öğrenciyi Kefken'de kampa göndermişti.

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde kampa katılacak öğrenciler 25-34 Ağustos tarihleri arasında Kefken Tatil Köyü’nde hem eğlenecek hem de kültür ve sanat ile iç içe arkadaşlarıyla beraber güzel bir deneyim yaşamış olacak. Beyoğlu Belediyesi'nin proje kapsamında başlayan kamp daha önceden Seydişehir'den 35 erkek öğrenciyi kabul etmişti.

Öğrencileri Kefken Kampı’na yolcu eden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, eğitim ve öğretimin sadece okullarda olmadığına dikkat çekerek, yıl boyunca öğrencilerin derslerinden başlarını kaldıramadığını, başarılı bir eğitim dönemi sonrası da güzel bir tatili hak ettiklerini kaydetti.

Başkan Mehmet Tutal, "Bu eğitim yılı sonunda ilçemizden 70 başarılı öğrencimizi ödüllendirmek istedik. Geçen ay 35 erkek öğrencimizi tatile gönderdik. Bugünde 35 kız öğrencimizi yolcu ediyoruz. Diğer ilçelerden ve illerden gelen öğrencilerde olacak; tatil süresince güzel vakit geçireceğinizi umuyoruz." dedi.

Başkan Tutal, bu tür projelerin devam edeceğini belirterek, eğitimin ve öğrencilerin her zaman destekçisi olacaklarını ifade etti.