Başak Traktör'ün hedefi ileri teknoloji

Başak Traktör'ün hedefi ileri teknoloji

SANKO Holding İş ve Tarım Makinaları Grup Başkanı Konukoğlu:- "En büyük hedefimiz teknolojide iddialı markalar arasında adımızı duyurmak, adım adım başarıya ulaştığımızı görmekten gurur duyuyoruz"

GAZİANTEP (AA) - SANKO Holding İş ve Tarım Makinaları Grup Başkanı Sami Konukoğlu, Başak Traktör olarak en büyük hedeflerinin teknolojide iddialı markalar arasında adlarını duyurmak olduğunu belirterek, "Adım adım başarıya ulaştığımızı görmekten gurur duyuyoruz." dedi.

Konukoğlu, yazılı açıklamasında, temelleri 1914 yılında atılan ve 2012 yılında SANKO Holding bünyesine katılan Başak Traktör'ün, 103 yıldır hem teknolojisini geliştirdiğini hem de ulaşılabilirliğini artırdığını belirtti.

Kuruldukları günden bu yana büyük özveri, emek ve sadakatle çalışmaya devam etmenin bir sonucu olarak fabrikalarını geleceğin teknolojisiyle yenilemeye devam ettiklerini vurgulayan Konukoğlu, "Bizim için en önemli ölçüt, ülkemizi her adımımızda daha da ileriye götürebilmek için teknolojimizi Türkiye standartlarının da ilerisine taşıyarak dünya çapında bir standarda getirmek. En büyük hedefimiz teknolojide iddialı markalar arasında adımızı duyurmak, adım adım başarıya ulaştığımızı görmekten gurur duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

Konukoğlu, 2012 yılında 4 ana model olan üretimlerini bugün 14'e çıkardıklarını, fabrikalarının 40 bin metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 275 bin metrekare alanda yıllık 10 bin traktör üretim kapasitesine sahip olduğunu bildirdi.

Toplam yetkili servis sayılarının 225, yedek parça bayi sayılarının ise 33 olduğuna işaret eden Konukoğlu, Ar-Ge ve modernizasyon başta olmak üzere büyük yatırımların sürdüğünü sözlerine ekledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :