Başak Koleji’nden Memleket’e ziyaret

Başak Koleji’nden Memleket’e ziyaret

Özel Başak Koleji Lise Müdürü Yılmaz Taşcı, İlkokul Ortaokul Müdürü Mustafa Dursun Yılmaz ve Halkla İlişkiler Temsilcisi Asuman Tosun ile birlikte Memleket gazetesini ziyaret ettiler.

Haber Müdürü M. Ali Elmacı ile görüşen Başak Koleji heyeti Başak Koleji Heyeti, 23 Şubat’ta yapılacak olan 17. Özel Başak Koleji Bursluluk Sınavı’na tüm öğrencileri davet ettiler. Okulun çalışmaları ve başarılar hakkında da bilgi veren heyet, Başak Koleji’nin Konya’da hep zaman en iyisi olmak için çalıştığını dile getirdiler. Öğrencilerin eğitimleri hakkında da bilgi veren ziyaretçiler, Başak Koleji’nin önümüzdeki yıllarda da başarılarını katlayarak ilerleyeceklerini söylediler. 23 Şubat’ta yapılacak olan 17. Özel Başak Koleji Bursluluk Sınavı’nı hakkında bilgi veren heyet sınavın önceki yıllarda da Konyalılar tarafından büyük ilgi gördüğünü dile getirdiler.  

 Ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu söyleyen Haber Müdürü Elmacı, Başak Koleji’ne yıl boyunca başarılar dilerken heyete çalışmalarında başarılar diledi.