Başak Dizer ne iş yapar? Başak Dizer nereli, kaç yaşında?

Başak Dizer ne iş yapar? Başak Dizer nereli, kaç yaşında?

Kıvanç Tatlıtuğ'un sevgilisi Başak Dizer en çok merak edilenler arasında oldu. Kıvanç'la 14 Şubat'ta evlenecek olan Başak Dizer kimdir? Başak Dizer ne iş yapar? Başak Dizer işi, boyu, kilosu ve nereli? Başak Dizer'e ait bilgiler haberimizde...

Başak Dizer son günlerde magazin gündeminin en çok merak edilen ismi oldu. Kıvanç Tatlıtuğ'la evlilik için gün sayan Başak Dizer kimdir? Başak Dizer'ın ne iş yaptığı, ailesi, yaşı, memleketi merak edilenler arasında.   Başak Dizer ne iş yapar? Başak Dizer nereli? gibi soruların cevabı haberimizde.

BAŞAK DİZER KİMDİR?

Doğum İstanbul (30) yaşında

Boy 1,75

Kilo 54

Meslek Modacı

Türkiye’de yakışıklılar arasında 2. olan Tatlıtuğ’un sevgilisi olarak gündeme düşen Başak Dizer Fransez, hakkında bilgileri sizinle paylaşacağız. Başak hanımla Kıvanç’ın hukuku eskiye dayandığı için sonunda sevgili olmaya aralarında karar vermişler. Aşk-ı Memnu dizisinde, stil danışmanlığı yapan başak Tatlıtuğ’un elbiselerini tasarlıyordu;  orada bir elektriklenme olmuş birbirini sevmişler.

Gelelim Fransez’in hayatına, Moda eğitimi alan güzel dizilerde  stil danışmanı olarak biliniyor. İstanbul ilinde yaşayan ünlü modacı Mimar Sinan Üniversitesi moda bölümü mezunudur.

Kıvanç Tatlıtuğ un yeni sevgilisi Başak Dizer Fransez 1980 li yıllarda doğmuş 30 lu yaşlarındadır. Milano da Instituto Moda di Burgo da stilistlik eğitimi dönüşte İstanbul da LCC tasarım bölümü ve Mimar Sinan Üniversitesi moda tasarım bölümü eğitim sertifikaları almıştır. Dizilerde stil danışmanlığı yaptı. Ardından Londra da Central Saint Martins de moda kursları görmüş ve yurda dönüşte Vakko ve Vakkorama da baş tasarımcı asistanı olmuştur. son olarak Bilsar Tekstil e tasarımcılık görevi almıştır. Mesleği giyim uzmanı stilist danışmanlık ve yazarlıktır. Neşe Aksoy İdil Fırat Azra Akın Meltem Cumbul gibi isimlerle anılan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ en son güzel Fransız manken Florence Eugene ile aşk yaşayan bu beraberliği kısa sürmüştür. Dizer doğum günü pastasını sevgilisiyle birlikte üfledi. Başarılı tasarımcı ve stilist Başak Dizer şu anda oldukça fazla izleyici sayısına sahip olan Medcezir dizisinde Deniz Marşan la birlikte stilist olarak görev yapıyor. Başak Dizer Fransız eşi Oren Fransez den yaklaşık 4 ay önce boşandı.

14 ŞUBAT'TA DÜĞÜN VAR

Çiftin 14 Şubat’ta Paris’te kıyılacak sürpriz nikahına ailelerin yanı sıra yakın dostları da katılacak. Tatlıtuğ, toplam 50 davetlinin uçak biletlerini ve konaklama ücretlerini şimdiden ödedi.

Çift, evlendikten sonra Bebek’te Ayşe Sultan Korusu’nda Tatlıtuğ’un yeni aldığı evde oturacak. Dizer’in evi kendi zevkine göre dekore ettirdiği öğrenildi. Tatlıtuğ ve Dizer yazın da Türkiye’de düğün yapmayı planlıyor. (Makaro

Etiketler :