Barbaros Akkaş, TBF Sportif Direktörlüğü'nü bıraktı

Barbaros Akkaş, TBF Sportif Direktörlüğü'nü bıraktı

- TBF Sportif Direktörü Akkaş:"Bayrağı yeni yönetime teslim etmek üzere Basketbol Federasyonu Sportif Direktörlüğü görevimden ayrılma kararı aldım"


İSTANBUL (AA) - Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Sportif Direktörü Barbaros Akkaş, istifa etti.

Seçim dönemine giren TBF'de 2000 yılından buyana çeşitli kademelerde görev alan Akkaş, yaptığı yazılı açıklamada, "TBF çatısı altında üstlenmiş olduğum tüm sorumlulukları arzu ve gayretle yerine getirerek, basketbolumuzun bugün ulaşmış olduğu seviyenin bir parçası olmaktan her zaman büyük gurur duydum." ifadelerini kullandı.

Görevleri sırasında milli takımların aldığı başarılara değinen Barbaros Akkaş, şunları kaydetti:

"Bu büyük ailenin bir parçası olmanın mutluluğu ve görevimi yerine getirmiş olmanın verdiği huzurla bayrağı yeni yönetime teslim etmek üzere Basketbol Federasyonu Sportif Direktörlüğü görevimden ayrılma kararı aldım. Görev yaptığım dönem içerisinde, Türkiye Basketbol Federasyonuna olan sınırsız desteği için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, duydukları güven ve vermiş oldukları destek için onursal başkanımız Sayın Turgay Demirel'e, kıymetli federasyon başkanımız Sayın Harun Erdenay'a şükranlarımı sunar, tüm çalışma arkadaşlarıma, oyuncularıma, teknik ve idari ekiplerime teşekkür ederim. Yeni dönemde görev yapacak federasyon başkanı adayı Sayın Hidayet Türkoğlu'na da başarılar dilerim."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :