Banvit'ten taraftara çağrı

Banvit'ten taraftara çağrı

Kulüp başkanı Kılıç:"İspanya'nın Bilbao Basket takımını eli boş göndermemiz için çarşamba akşamı tüm salonda tek bir boş koltuk kalmayacak şekilde Bandırma halkıyla tek yürek olmamız şart"

BALIKESİR (AA) - Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç, ULEB Avrupa Kupası 2. Tur G Grubu'nda Dominion Bilbao Basket ile yapacakları ve kazanan takımın bir üst tura yükseleceği müsabaka için taraftarlarına destek çağrısında bulundu.

Kılıç, yaptığı yazılı açıklamada, gruptaki 6. ve son maçta 10 Şubat Çarşamba akşamı Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu'nda İspanyol ekiple karşılaşacaklarını hatırlattı.

Kazanacak ekibin kupada son 16 takım arasına kalacağını ifade eden Kılıç, bundan dolayı tarihi nitelikteki karşılaşmada taraftar desteğinin çok önemli olduğunu vurguladı.

Maç için 7'den 70'e tüm taraftarları tribünlere çağıran Kılıç, şunları kaydetti:

''Bilbao Basket karşılaşması, geçtiğimiz sezon aynı kupada yarı final oynama başarısı gösteren takımımızın bu sezon Avrupa'nın en iyi 16 takımı arasına girmesi anlamı taşıyor. Müthiş bir mücadele sonucu, kendi sahalarında mağlup etmeyi başardığımız rakibimizin bu sezon Avrupa kupalarında deplasmanda mağlubiyeti bulunmuyor. Bu bakımdan şu ana kadar Bandırma'da oynanan tüm karşılaşmalarda verdikleri müthiş destekle takımın adeta 6. oyuncusu olarak görev yapan taraftarımıza şimdi daha büyük görev düşüyor. Avrupa'nın en önemli basketbol ekiplerinden İspanya'nın Bilbao Basket takımını eli boş göndermemiz için çarşamba akşamı tüm salonda tek bir boş koltuk kalmayacak şekilde Bandırma halkıyla tek yürek olmamız şart."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :