Banvit Basketbol Takımı Başantrenörü Lukic:

Banvit Basketbol Takımı Başantrenörü Lukic:

"Rakibe saygı göstermesini bilmeliyiz. Rakibe saygı göstermezsek bir gün mutlaka yeniliriz"

BALIKESİR (AA) - Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Banvit'in başantrenörü Zoran Lukic, rakibe saygı göstermesini bilmeleri gerektiğini belirterek, aksi halde bir gün bu yüzden mutlaka yenileceklerini söyledi.

Lukic, yaptığı açıklamada, dün NSK Eskişehir Basket'i 91-75 yenmelerine karşın, ortaya konan oyundan memnun olmadığını belirtti.

Sahada rakibine saygı göstermeyen takımların günün birinde mutlaka kaybedeceğini vurgulayan Lukic, "Son 5 dakikaya kadar müsabaka çok yakın gitti. Son 5 dakikada maça ağırlığımız koyarak, 16-0'lık seriyle maçı kazanmayı bildik. Bunun tek sebebi vardır o da rakibinize saygı göstermemektir. Rakibe saygı göstermesini bilmeliyiz. Rakibe saygı göstermezsek bir gün mutlaka yeniliriz. Bu maçı kazandık ancak bu şekilde oynamaya devam edersek, bir gün mutlaka kaybedebiliriz" diye konuştu.

Bir soru üzerine, ULEB Avrupa Kupası ve lig maçlarının yakın tarihlerde oynanmasının oyuncular üzerinde olumsuz etki yaptığını düşünmediğini dile getiren Lukic, "Maçlar çok yoğun olsa da takım olarak bu maç yoğunluğunu kaldıracak oyunculardan oluşuyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı