BankPozitif mobil uygulamasını yeniledi

BankPozitif mobil uygulamasını yeniledi

İSTANBUL (AA) - BankPozitif, yenilediği mobil uygulamasıyla anında kredi başvurusu, hesaplar arası para transferi ve kredi ödemeleri gibi olanaklarla zamandan...

İSTANBUL (AA) - BankPozitif, yenilediği mobil uygulamasıyla anında kredi başvurusu, hesaplar arası para transferi ve kredi ödemeleri gibi olanaklarla zamandan tasarruf sağlıyor.

BankPozitif'ten yapılan açıklamaya göre banka, anında kredi başvurusundan hesaplar arasında para transferine, kredi ödemesinin gerçekleştirilmesinden ödemelerin takibine kadar birçok yenilik sunan yeni mobil uygulaması ile aynı anda birçok işlemi parmakların ucuna getiriyor.

Yeni uygulama IOS'ta kullanılırken yakın zamanda Android işletim sistemli telefonlarda da kullanıma açılacak.

Şubelerini 2012 yılından bu yana internet ortamına taşıyarak dijital bankacılığın adresi olan BankPozitif, müşterisi ile tüm iletişimi internet üzerinden sağlayarak yeni nesil bankacılık hizmeti sunuyor.

Böylece banka, sunduğu hizmetler ile kredi ihtiyaçlarına anında çözüm bulurken zamandan da tasarruf sağlıyor.

Kredi için BankPozitif'i tercih edenler, bankanın müşterisi olsun veya olmasın başvurdukları anda onay alıyor. Yenilenen mobil uygulama sonucu telefon ile masrafı olmayan, dosya ve sigorta ücreti alınmayan kampanyalarla tüketiciler, ihtiyaçları olan miktarda krediyi çok uygun faiz oranlarıyla kullanabiliyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :