Bandırmaspor Teknik Direktörü Uçar:

Bandırmaspor Teknik Direktörü Uçar:

- "Kim olursa olsun, içeride dışarıda, her maçı kazanmaya çıkıyoruz"- "Devre arasından sonrada mevcut takımı koruyup, üstüne transfer yapmak istiyoruz"


BALIKESİR (AA) - TFF 1. Lig takımlarından Bandırmaspor'un teknik direktörü Feyyaz Uçar, antrenman tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, 1-0 kazandıkları Boluspor maçının oyuncuların öz güveni açısından önemli olduğunu söyledi.

Son iki haftada oynadıkları oyunun karşılığını puan olarak alamadıklarını belirten Uçar, "Puan tablosundaki durumumuz yine de tehlikeli. Bundan sonraki maçlara da aynı ciddiyetle çıkıp, sezon sonuna kadar alabildiğimiz kadar puan almamız lazım ki ikinci yarıdaki hedefimiz belirlensin." dedi.

Cumartesi günü oynayacakları Adana Demirspor maçına değinen Uçar, şöyle devam etti:

''Kim olursa olsun, içeride dışarıda, her maçı kazanmaya çıkıyoruz. Sıralamadaki yerleri de bizi ilgilendirmiyor, biz kazanmak zorunda olan bir takımız. Dolayısıyla da bu haftada kazanmak için çıkacağız. Oyuncularımda hem performans olarak, hem de moral motivasyon olarak pozitif yönde gelişme var. Bu da bizi bu maç için çok ümitlendiriyor. İç saha bizim için bundan sonra avantaj olacak. İç saha avantajını muhakkak kullanmak istiyoruz. Son haftalardaki özellikle iç sahalardaki defansif performanstan memnum, az pozisyon veriyoruz. Aynı başarıyı bu haftada tekrarlamak istiyoruz.''

Devre arasında takıma takviye gerektiğini de vurgulayan Uçar, ''Devre arasından sonrada mevcut takımı koruyup, üstüne transfer yapmak istiyoruz. Bazı mevkilerde hala sıkıntılarım var. Oyuncu değişikliklerinde de sıkıntı yaşıyoruz. Takım arkadaşım Rıza Çalımbay ve Abdullah Avcı ile görüşeceğim. Tanıdığım oyuncular var. Oradan o havuzun içerisinden ve bu ligin tecrübeli oyuncularından transfer yapacağız.'' ifadelerini kullandı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :