Bandırmaspor Teknik Direktörü Gürsel: Berabere kaldığımız için üzgünüz

Bandırmaspor Teknik Direktörü Gürsel: Berabere kaldığımız için üzgünüz

Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada kazanmaya oynadıklarını ancak...

Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada kazanmaya oynadıklarını ancak berabere kaldıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Spor Toto 1. Lig'in 12. hafta maçında Bandırmaspor, deplasmanda Altay ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, değerlendirmelerde bulundu.

Mustafa Gürsel, "Her maçta olduğu gibi kazanmaya oynadık. Berabere kaldığımız için üzgünüz. 1-0'ı yakaladık, üstüne bulduğumuz pozisyonları gole çevirebilseydik oyuncularımın da öz güveni daha da yerine gelecekti. Çünkü berabere kalmanın getirdiği bir tedirginlik var üstlerinde. Biz kaybeden bir takım değiliz, sadece fazla berabere kaldık. Bunu kazanan tarafa çevirmemiz lazım. Bu haftalarda ligde mücadele düzeyi yüksek maçlar oynuyoruz. Ofansif anlamda daha iyi işler yapmamız lazım. İnşallah en kısa sürede bunu telafi edeceğiz" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.