Bandırmaspor Teknik Direktörü Ertekin:

Bandırmaspor Teknik Direktörü Ertekin:

- "Görevimden asla istifa etmeyeceğim. Şu anda deniz dalgalı ama Bandırmaspor'u sağlam bir şekilde limana yanaştıracağımızdan kimse kuşku duymasın"


BALIKESİR (AA) - TFF 1. Lig takımlarından Bamdırmaspor'un teknik direktörü İsmail Ertekin, görevinden asla istifa etmeyeceğini belirterek, "Bandırmaspor'u sağlam bir şekilde limana yanaştıracağımızdan kimse kuşku duymasın." dedi.

Teknik direktör Ertekin ve Bandırmaspor Kulübü Başkanı Erhan Elmastaş, düzenledikleri basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Bandırmaspor'un, bu yıl oynadığı 5 maçta hakem hatalarıyla puan kaybettiğini öne süren Ertekin, "Hakemler, bu yıl ligde Bandırmaspor'u 'gariban takım' olarak görüyorlar. Futbolcularıma güveniyorum. Bu hafta, Ankara'daki Osmanlı Stadı'nda Eskişehirspor ile oynayacağımız maçtan çok umutluyum. Bu maçtan puanlarla döneceğimize inanıyorum. Yensek de yenilsek de Eskişehirspor maçında son dakikaya kadar mücadele veren bir takım göreceksiniz." diye konuştu.

Ertekin, 2-0 kaybettikleri Ümraniyespor maçı öncesinde kadro dışı bıraktığı futbolcularla ilgili bir soru üzerine, şu ifadeleri kullandı:

"Bu futbolculardan ikisi kulüp yönetimi ve teknik heyet aleyhine konuşmaları, biri sosyal yaşantısının kötülüğü, diğeri ise disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı bırakılmıştı. Disiplinsiz hareketleri bulunan Furkan Soyualp'i affederek yeniden kadroya aldık ancak diğer üç futbolcuyu asla affetmeyeceğim. O oyuncular benimle çalışmak istemediklerini söyledi. Beni istemeyeni ben neden isteyeyim? Görevimden asla istifa etmeyeceğim. Şu anda deniz dalgalı ama Bandırmaspor'u sağlam bir şekilde limana yanaştıracağımızdan kimse kuşku duymasın."

Transferleri yönetim kurulu ile birlikte yaptıklarını belirten Ertekin, hiçbir kulüpte transferlerin yüzde 100 isabetli olmasının beklenemeyeceğini ifade etti.

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Erhan Elmastaş ise Bandırma'daki iş adamlarının kulübe destek vermemesinden yakındı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :