Baloğlu’ndan Konya’nın 4 hastanesine müjde…

Baloğlu’ndan Konya’nın 4 hastanesine müjde…

Baloğlu; ‘Konyada hastanelerimizin hizmet kalitesi...

AK Parti Konya Milletvekili Dr. Mustafa Baloğlu’ndan Konya’nın 4 hastanesine müjde geldi. Baloğlu, Beyhekim, Cihanbeyli, Bozkır ve Doğanhisar Devlet Hastaneleri’nin sağlıkta hizmet kalitesi ve söz konusu hastanelerin daha da gelişmesine olanak sağlayan sınıf değişikliklerinin karara bağlandığını açıkladı.

Sağlık alanındaki yatırımları ile Türkiye’ye adeta çağ atlatan AK Parti İktidarı, kurduğu hastanelerin daha kaliteli hizmet vermesi, hastanelere yeni branş ve uzmanlık birimlerinin açılması amacıyla yürüttüğü sınıf değişikliği uygulamaları ile de sağlıkta önemli ilerlemeler sağlıyor.

Konya’nın 4 hastanesi sınıf atladı

AK Parti Konya Milletvekili Dr. Mustafa Baloğlu da yapığı yazılı açıklama ile Konya’nın 4 hastanesinin sınıf değişikliği kararı alındığını açıkladı. AK Parti İktidarı’nda Konya’ya sağlık alanında birçok önemli yatırımın yapıldığını, birçok projenin de devam ettiğini aktaran Mustafa Baloğlu, şehre kazandırılan hastanelerin hizmet kalitesinin daha da arttırılması amacıyla yürüttükleri çalışmaların sonuca ulaştığının müjdesini verdi. Baloğlu açıklamasında Konya’nın 4 devlet hastanesinde sınıf değişikliği olduğunu açıkladı.

Buna göre;

-           Beyhekim Devlet Hastanesi B sınıfından A’ya,

-           Cihanbeyli Devlet Hastanesi C’den B’ye,

-           Bozkır Devlet Hastanesi D’den C’ye,

-           Doğanhisar Devlet Hastanesi ise E’den D’ye yükseltildi.

Sınıf Değişikliği Ne Anlama Geliyor?

Hastanelerde yeni branş ve uzmanlık birirmlerinin kurulabilmesi için sınıf değişikliği gerekiyor. Bu kapsamda sınıf atlayan hastaneler hem branş ve yeni uzman birim ve uzman doktorlar ile personelin hem de ekipmanların gelmesi demek. Bölgenin durumına göre de değiştirilen sınıf uygulamasıyla temel amaç, vatandaşa çok daha kaliteli hizmet sunulması…