Baloğlu'ndan 3 ilçeye müjde!

Baloğlu'ndan 3 ilçeye müjde!

AK Parti Konya Milletvekili Dr. Mustafa Baloğlu’ndan Konya’nın 3 ilçesine daha müjde… Mustafa Baloğlu; Hadim, Beyşehir ve Kululuları sevindirecek bir açıklama yaptı. İşte ayrıntılar…

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya Milletvekili Dr. Mustafa Baloğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Beyşehir, Kulu, Hadim İlçe Devlet Hastaneleri’nin ihale işlemleri sonuçlandırılarak yüklenici firmalarla sözleşme imzalandığını açıkladı.

150 yataklı Beyşehir Devlet Hastanesi 38.840.000 TL bedelle  İntim İnşaat Firması tarafından, işin bitim süresi 600 gün olarak belirlenmiştir.

75 yataklı Kulu Devlet Hastanesi 12.319.000 TL bedelle İsmail Ayyıldız ASEM GRUP tarafından, işin bitim süresi 400 gün olarak belirlenmiştir.

15 yataklı Hadim Ek Devlet Hastanesi 6.365.000 TL bedelle Savaşlar İnşaat tarafından, işin bitim süresi 300 gün olarak belirlenmiştir.

Her 3 hastanemiz için sözleşmeler imzalanmış, yer teslimleri önümüzdeki hafta yapılacak ve inşaat süreci başlamış olacaktır.

Sayın Başbakanımızın talimatıyla gerçekleşen bu sağlık hizmetlerinin ilçelerimize hayırlı olmasını diler; Başbakanımız Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu'na teşekkürlerimizi sunarız” dedi.